VIRAL

H Kim προσφέρθηκε να καλύψει τα ιατρικά έξοδα διαδηλώτριας [εικόνα]

Πολλοί celebrities φροντίζουν το τελευταίο διάστημα, να δείχνουν την αλληλεγγύη τους, σε όσους διαμαρτύρονται για τη δολοφονία του George Floyd από αστυνομικό στις ΗΠΑ. 

Καθώς οι ΗΠΑ βυθίζονται στο χάος, με μαζικές διαδηλώσεις και βίαια επεισόδια να ξεσπούν σε πολλές Πολιτείες, πολλοί celebrities, προσφέρουν χρήματα, για τις εγγυήσεις των διαδηλωτών που έχουν συλληφθεί.


Παράλληλα, φροντίζουν να χρησιμοποιούν τα social media, όπου είναι δημοφιλείς, για να εκφράσουν τη δική τους αγανάκτηση και να ζητήσουν να μπει τέλος στον ρατσισμό στη χώρα.


Η Kim Kardashian ήταν μια από τους πρώτους που έσπευσαν να πάρουν θέση μέσω social media.


Και τώρα είδε στο twitter, την περίπτωση μιας νεαρής κοπέλας, που τραυματίστηκε άσχημα, όταν βιντεοσκοπούσε τα επεισόδια στο Louisville του Κεντάκι.


Η 39χρονη Kim σοκαρίστηκε από το θέαμα της τραυματισμένης γυναίκας και ζήτησε από τους εκατομμύρια followers της να τη βοηθήσουν να την εντοπίσει, καθώς η ίδια προσφέρθηκε να καλύψει όλα τα ιατρικά έξοδα της κοπέλας, η οποία έχει παραμορφωθεί στο πρόσωπο μετά τον τραυματισμό της από σφαίρα.


Το tweet της Kim αμέσως έγινε viral και χιλιάδες έσπευσαν να της πουν πως η κοπέλα λέγεται Shannen και να δώσουν στην Kim τα στοιχεία της για να επικοινωνήσει μαζί της.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!