VIRAL

H Chrissy Teigen δωρίζει χρήματα στους διαδηλωτές μετά το θάνατο του Floyd

Οι ΗΠΑ "φλέγονται" μετά τη δολοφονία του Αφροαμερικανού George Floyd και διαδηλώσεις και βίαια επεισόδια έχουν ξεσπάσει σε πολλές Πολιτείες, καθώς ξεχειλίζει η οργή για τη χρήση υπερβολικής βίας από αστυνομικό και το θέμα του ρατσισμού έχει πλέον επισκιάσει ακόμα και το πρόβλημα της πανδημίας.

Αμέτρητοι celebrities, έχουν σπεύσει μέσω social media να εκφράσουν δημόσια την οργή τους για όσα συνέβησαν τις τελευταίες μέρες στις ΗΠΑ και να πουν πως θα χρησιμοποιήσουν τα social media στα οποία είναι πολύ δημοφιλείς, ώστε να μην ξεχαστεί το θέμα του θανάτου του George Floyd.


Μεταξύ αυτών, τα μέλη της οικογένειας Kardashian και αναρίθμητοι, ηθοποιοί, σταρ του πενταγράμμου όπως οι Lady Gaga και Beyoncé  και διάσημοι αθλητές.


Όμως η παρουσιάστρια και διάσημο μοντέλο Chrissy Teigen που η ίδια έχει παντρευτεί και έχει αποκτήσει δυο παιδιά με έναν Αφροαμερικανό: το διάσημο τραγουδιστή και πολυβραβευμένο μουσικό John Legend, προχώρησε ένα βήμα παραπέρα.


Μετά τις αναρίθμητες συλλήψεις διαδηλωτών που βγήκαν στους δρόμους για να εκφράσουν την οργή τους για το θάνατο του George Floyd, η Chrissy ανακοίνωσε αρχικά μέσω twitter πως κάνει δωρεά 100.000 δολάρια για να καλυφθούν τα έξοδα για την καταβολή εγγυήσεων για τους διαδηλωτές που έχουν συλληφθεί.


Μετά δέχτηκε έναν ορυμαγδό από υβριστικά μηνύματα από οπαδούς του Donald Trump και άτομα που την κατηγορούν πως στην ουσία δίνει χρήματα σε ανθρώπους που κάνουν πλιάτσικο και η ίδια αναδημοσίευσε πολλά από αυτά τα μηνύματα και ανέβασε το ποσό της δωρεάς της σε 200.000 δολάρια.

Αφού εξέφρασε την υποστήριξή της και την αλληλεγγύη της προς τους διαδηλωτές, έγραψε στο Instagram: «Αν δεν ξέρετε τι άλλο να κάνετε και το παραμικρό βοηθά. Δείτε τα retweets μου. Η σιωπή είναι προδοσία».


 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on May 30, 2020 at 3:19pm PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!