VIRAL

Ραγίζει καρδιές το νέο μήνυμα της μητέρας του αδικοχαμένου Πάνου Ζάρλα

Έχει περάσει ένας χρόνος από το μοιραίο τροχαίο που αφαίρεσε τη ζωή του Πάνου Ζάρλα, του πρώην νικητή του Power of Love, που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, λίγες ώρες μετά το πάρτι για τα 29α γενέθλιά του και η μητέρα του Στέλλα Νικολάου δεν μπορεί να ξεχάσει αυτό το μοιραίο βράδυ.

Η Στέλλα Νικολάου, με αφορμή την τραγική επέτειο της συμπλήρωσης ενός χρόνου από το χαμό του γιου της, ανέβασε ένα μήνυμα στο Facebook που ράγισε καρδιές.


Η ίδια δημοσίευσε μια κοινή πόζα με το γιο της, που είχε τραβηχτεί στο πάρτι γενεθλίων του Πάνου, λίγες ώρες πριν σκοτωθεί σε τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του στη Λ. Συγγρού στην Αθήνα.


 «Να σταμάταγε ο χρόνος σε εκείνη τη νύχτα! Γεμάτη από τα αστεία και το απίστευτο γέλιο σου! Σα να ήξερες πως κλείνεις την αυλαία, θέλησες να δώσεις την τελευταία προσφορά αγάπης και χαράς, απλόχερα όπως έκανες πάντα!! Να γύριζε ο χρόνος πίσω και να έμενα κλεισμένη εκεί στην αγκαλιά σου... Πολύτιμο φυλακτό για όσο θα ανασαίνω.. "Όλα μοιάζουν καλοκαίρι"...έλεγες χορεύοντας..... Ήρθε το καλοκαίρι και θα έρθουν και άλλα, όμως κανένα δε θα είναι ,σαν το καλοκαίρι της ψυχής σου!! "Πέτα ψηλά αετέ" ήταν πάντα η ευχή μου.... Και τώρα το ίδιο θα ευχηθώ...Να πετάς όσο πιο ψηλά μπορείς σε καταγάλανους ουρανούς ,ελεύθερος περήφανος και ....λατρεμένος!! Σ' αγαπώ και μου λείπεις πολύ γιε μου» έγραψε η Στέλλα Νικολάου στη λεζάντα και δέχεται εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης, από φίλους, φαν και συγγενείς του Πάνου.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!