VIRAL

Χαμό προκάλεσε η 61χρονη Madonna με νέα πολύ... σέξι πόζα της [εικόνα]

Μπορεί να διανύει την έκτη δεκαετία της ζωής της, αλλά η ποπ σταρ Madonna, συνεχίζει ακόμα και σε αυτή την ηλικία να σοκάρει τους πάντες τολμώντας να ποζάρει με πολύ προκλητικό τρόπο στο Instagram, φορώντας ένα εντελώς διάφανο εσώρουχο.

Η 61χρονη Madonna, ανέβασε στο Instagram, μια άκρως σέξι φωτογαφία, όπου την βλέπουμε να φορά ένα εντελώς διάφανο σουτιέν, που αφήνει σε κοινή θέα το γυμνό στήθος της, ενώ κάθεται με ανοιχτά τα πόδια, πάνω σε μια καρέκλα.


Η ίδια, στη λεζάντα που συνόδευε την πόζα της, που αμέσως προκάλεσε χαμό, φρόντισε να πει εκ των προτέρων, πως αδιαφορεί εντελώς για τα σχόλια που θα προκαλέσει η πόζα της και συγκεκριμένα είπε, απευθυνόμενη σε όσους πιθανά θα αισθανθούν "προσβεβλημένοι" από αυτή την πόζα πως η ίδια έχει... αποφοιτήσει με επιτυχία από το "University of Zero F*^ks Given" ξεκαθαρίζοντας πως δεν δίνει δεκάρα για όσα και αν της πουν και παράλληλα κάλεσε τους πάντες στην... αποφοίτησή της! 



Η συγκεκριμένη ανάρτηση έγινε viral, προκαλώντας χιλιάδες σχόλια και likes και μεταξύ αυτών που... θαύμασαν την τόλμη της Madonna ήταν και η Miley Cyrus, ενώ η διάσημη τραγουδίστρια Katy Perry (που είναι έγκυος και περιμένε το πρώτο παιδί της με τον Orlando Bloom) σχολίασε πως και η ίδια σκοπεύει να γραφτεί σε αυτό το... κολέγιο.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!