VIRAL

Χαμό προκάλεσε το νέο τραγούδι του Χρήστου Δάντη - Τι απαντά ο ίδιος

Με το που ανέβηκε στο YouTube το νέο βιντεοκλίπ του τραγουδιού "Δεν Υπάρχει Θεός" του Χρήστου Δάντη, αμέσως προκλήθηκαν έντονες αντιδράσεις και ο τραγουδιστής, αναγκάστηκε σήμερα, να δώσει τη δική του απάντηση στους επικριτές του.


 Το τραγούδι του Χρήστου Δάντη, αναφέρει τους ακόλουθους στίχους που προκάλεσαν την οργή πολλών και της Εκκλησίας:


Δεν υπάρχει Θεός, μάλλον πέθανε
κι αν υπήρξε ποτέ μας την έκανε
μας παράτησε να ‘ναι πιο άνετος
ή κάπου θά ‘ναι κλεισμένος τρελός
Δεν υπάρχει Θεός κι ούτε νοιάζεται
που ένας κόσμος στα δύο μοιράζεται
κι άν υπάρχει Θεός,είναι άθεος
και μας δουλεύει από πάνω εντελώς.


Μεταξύ αυτών που εξέφρασαν την οργή τους, ήταν και ο Αρχιμανδρίτης, Νεκτάριος Ζιομπόλας, που ζήτησε να αποσυρθεί άμεσα το τραγούδι.
«Αυτός ο άνθρωπος ξεπέρασε κάθε όριο! Γενικά ακούμε εις βάρος του Θεού, αλλά όχι να τον μηδενίσουμε και να τον θίξουμε και να ειρωνευτούμε το θείο. Απορώ αυτός ο άνθρωπος πού το πάει, γιατί ξέσπασε έτσι, τι συνέβη. Δεν βλέπει εκκλησίες; Δεν κάναμε Πάσχα; Πώς τα απορρίπτει όλα αυτά; Αυτός το έγραψε, αλλά φταίνε κι αυτοί που δέχτηκαν να το κυκλοφορήσουν. Ζητάω οπωσδήποτε να αποσυρθεί, θίγει όσια και ιερά. Για όνομα του Θεού», δήλωσε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για το τραγούδι του Χρήστου Δάντη.

 


Η απάντηση του Χρήστου Δάντη.

Ο γνωστός τραγουδιστής το πρωί της Πέμπτης μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για το νέο του τραγούδι και δίνει τη δική του απάντηση σε όσους τον επικρίνουν.

«Ξέρω ότι το τραγούδι έχει ενοχλήσει. Ξέρω ότι υπάρχουν κάποιοι που το έχουν παρεξηγήσει. Κάποιοι άλλοι που στέκονται μόνο στον τίτλο του και κάποιοι από αυτούς που συνήθως απαντούν εν θερμώ. Επειδή κι εγώ βρίσκομαι αυτή τη στιγμή σε μια παρόμοια κατάσταση, δεν μου αρέσει να απαντήσω τώρα», είπε αρχικά. Και πρόσθεσε: «Με βρίζουν, με λένε άθεο, σατανιστή, γέρο…».

Στη συνέχεια, ο Δάντης είπε: «Έχουν παρεξηγήσει στο παρελθόν πολύ πιο μεγάλους από εμένα. Έχουν παρεξηγήσει τον Γαλιλαίο, το λόγο του Χριστού… Είναι δυνατόν να μην παρεξηγήσουν τον δικό μου;».

Για να προσθέσει: «Ομολογώ ότι το βίντεο έχει κάποιες σοκαριστικές εικόνες, αλλά είναι αλήθεια. Λένε ότι αυτός που αντιδράει, είναι αυτός που θέλει να κρύψει κάτι… Μια καταδικαστική απόφαση εις βάρος του τραγουδιού θα ήταν άδικη, γιατί θα έπρεπε να έχουν αποσυρθεί πολλά άλλα τραγούδια πριν. Εύχομαι να μην γίνω παλιατζούρα και μέσα από μια θέση ισχύος να σνομπάρω καθετί καινούριο και δεν το αφουγκράζομαι».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!