VIRAL

Η Nia Vardalos κοροϊδεύει τις συστάσεις Trump για τα αντισηπτικά

H ελληνικής καταγωγής χολιγουντιανή σταρ Nia Vardalos, βρήκε το δικό της μοναδικό τρόπο για να τρολάρει τις απίστευτες συστάσεις που ακούσαμε να λέει ο Αμερικανός πρόεδρος, ως πιθανές θεραπείες για τον κορωνοϊό.

Θυμίζουμε πως την περασμένη Πέμπτη, ο Donald Trump, στην καθιερωμένη ημερήσια συνέντευξη Τύπου στο Λευκό Οίκο, ακούστηκε να λέει: «Βλέπω πως το απολυμαντικό τον σκοτώνει (τον κορονοϊό) σ' ένα λεπτό. Ένα λεπτό. Υπάρχει άραγε ένα μέσο να κάνουμε κάτι τέτοιο με μια ένεση στο εσωτερικό ή σαν έναν καθαρισμό;», είπε, προσθέτοντας πως οι επιστήμονες θα πρέπει να εξετάσουν αν η υπεριώδης ακτινοβολία μπορεί να τους βοηθήσει να καταπολεμήσουν τον ιό.


Αυτές οι... συστάσεις του Αμερικανού προέδρου, προκάλεσαν την οργισμένη αντίδραση της επιστημονικής κοινότητας, που έσπευσε να τονίσει πως τα αντισηπτικά δεν αποτελούν φάρμακα και πως το να τα βάλει κανείς στο σώμα του, είτε με κατάποση είτε με ένεση είναι άκρως επικίνδυνο.


Ο ίδιος ο Trump προσπάθησε να ανασκευάσει τα όσα είπε, λέγοντας πως ήταν ένα ειρωνικό σχόλιο για να χλευάσει τις ερωτήσεις που δέχεται και έκτοτε σταμάτησε να απαντά σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.


Ωστόσο ο σάλος από τις δηλώσεις του Trump δεν λέει να κοπάσει και όλοι προσπαθούν να στείλουν το μήνυμα πως είναι επικίνδυνο να πιει κανείς αντισηπτικό.


Και η Nia, αποφάσισε να τρολάρει τον Trump, με μια αναφορά στην ταινία "Γάμος αλά Ελληνικά".


Στο φιλμ, ο κινηματογραφικός... μπαμπάς της, ο Έλληνας Gus Portokalos, ήταν πεπεισμένος πως ένα απολυμαντικό το Windex, είναι... φάρμακο για τα πάντα!


Έτσι η Nia, κοινοποίησε, μέσω Instagram, μια φωτογραφία της κρατώντας ένα μπουκάλι Windex και γράφοντας: «Δεν είναι φάρμακο. Ρωτήστε έναν γιατρό».


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nia Vardalos (@niavardalos) on Apr 23, 2020 at 7:33pm PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!