VIRAL

Ο Johnny Depp απέκτησε δικό του Instagram και ανέβασε το πρώτο βίντεο

H πανδημία του κορωνοϊού, ήταν η αιτία, που ο χολιγουντιανός σταρ αποφάσισε να αποκτήσει το δικό του προφίλ στo Instagram και να ανεβάσει το πρώτο του βίντεο, στέλνοντας το δικό του μήνυμα.

Ο 56χρονος σταρ, αποφεύγει συστηματικά εδώ και χρόνια τα social media, αλλά τώρα έκανε μια εξαίρεση.


Ο ίδιος εξήγησε πως η καραντίνα τον έκανε να πάρει την απόφαση να αποκτήσει Instagram και ανέβασε ένα βίντεο διάρκειας 8 λεπτών για να επικοινωνήσει με τους φαν του.


Στο βίντεο, ο σταρ κάθεται σε ένα σκοτεινό δωμάτιο που θυμίζει... σπηλιά, έχοντας αναμμένα κεριά γύρω του και ξεκινά με το να ευχαριστήσει τους φαν του για την συμπαράσταση τους (προφανώς αναφέρεται στο πολύκροτο διαζύγιο και τη νομική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του και διάσημη ηθοποιό Amber Heard).


Παράλληλα μίλησε για την ανάγκη αλληλεγγύης αυτούς τους δύσκολους καιρούς και είπε πως μαζί με τον Jeff Beck έχουν κάνει μια νέα εκτέλεση του τραγουδιού Isolation του θρυλικού John Lennon και αναφέρθηκε στο πόσο ποιητικοί και προφητικοί είναι οι στίχοι του.


Ο σταρ μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες, έχει ξεπεράσει τους 1,6 εκατομμύρια followers, ενώ το πρώτο του βίντεο το παρακολούθησαν εκατομμύρια χρήστες του Instagram. 


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Johnny Depp (@johnnydepp) on Apr 16, 2020 at 11:05am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!