VIRAL

Η Ελένη Ράντου προτείνει λύσεις για να... καταλάβουμε φέτος Πάσχα

Όλοι πλέον έχουμε καταλάβει πως το φετινό Πάσχα, δεν θα θυμίζει σε τίποτα, τα όσα ζήσαμε τις προηγούμενες χρονιές και καλούμαστε να ξεχάσουμε για φέτος, κάποιες χριστιανικές παραδόσεις, που είναι αλληλένδετες με το Ορθόδοξο Πάσχα. Και αυτό προβληματίζει την ηθοποιό Ελένη Ράντου, η οποία έσπευσε να μοιραστεί μια σειρά από προτάσεις - λύσεις που η ίδια σκέφτηκε.

Με μια ανάρτησή της στο Facebook, που αμέσως έγινε viral, και προκάλεσε ένα ατελείωτο thread σχολίων (αφού χιλιάδες είναι αυτοί που προφανώς έχουν ανάλογους προβληματισμούς) η γνωστή ηθοποιός, φάνηκε να αναρωτιέται για το τι θα γίνει φέτος το Πάσχα και ειδικά τη Μεγάλη Παρασκευή και την Ανάσταση και έγραψε μια σειρά από δικές της προτάσεις.

«Για δες καιρό που διάλεξε... Απορία... οι επιτάφιοι φέτος θα βγουν; Ο κόσμος θα αντισταθεί να πάει στην Ανάσταση; Αν πολλοί κάνουν τη σκέψη να περάσουν από τον περίβολο της εκκλησίας; Μήπως θα ήταν μια ιδέα οι δήμοι απανταχού να βάλουν μεγάφωνα σε όλα τα τετράγωνα των δήμων και να συνδεθούν με την κάθε ενορία για την αναστάσιμη ακολουθία;

Τουλάχιστον να βγούμε στα παράθυρα για να ακούσουμε το Χριστός Ανέστη μη το μάθουμε κι αυτό από τη τηλεόραση. Μήπως να βάλουμε κι ένα φαναράκι στην είσοδο να δώσουμε ο ένας στον άλλον το άγιο φως.... Μήπως αντί να έχουμε μόνο νουθεσίες για να μένουμε μέσα ....μήπως να δίναμε και μια εναλλακτική με λίγη εφευρετικότητα; Και η ατομική ευθύνη θέλει μια πρόταση δεν μπορεί να είναι μόνο λοβοτόμηση», έγραψε σε ανάρτησή της στο Facebook η Ελένη Ράντου.

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!