VIRAL

Έξαλλη έγινε η Chiara Ferragni με τα όσα είπε πασίγνωστο μοντέλο για τον κορωνοϊό

Το 35χρονο μοντέλο από την Ολλανδία Doutzen Kroes, που υπήρξε ένα από τα διασημότερα αγγελάκια της Victoria's Secret κατάφερε να εξοργίσει τη διάσημη Ιταλίδα fashion blogger Chiara Ferragni, με ένα σχόλιο που έκανε για τον κορωνοϊό.

Θυμίζουμε πως η Chiara, εδώ και εβδομάδες βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι της στο Μιλάνο, μαζί με το σύζυγό της και διάσημο μουσικό Fedez και το γιο τους Leo και παράλληλα προσπαθεί ακόμα και από το σπίτι να κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει τη χώρα της να αντιμετωπίσει τη πρωτόγνωρη τραγωδία που βιώνει λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.


Έτσι η Chiara και ο σύζυγός της όχι μόνο έκαναν δωρεές μεγάλων ποσών για την κατασκευή μονάδων εντατικής θεραπείας, αλλά διοργάνωσαν και on line καμπάνιες συγκέντρωσης χρημάτων, ενώ η ίδια η Chiara ανακοίνωσε πως όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις της νέας κολεξιόν της, θα πάνε για φιλανθρωπικούς σκοπούς λόγω κορωνοϊού.


Όμως ένα σχόλιο που έκανε η ξανθιά καλλονή από την Ολλανδία Doutzen Kroes, κατάφερε να εξοργίσει την Chiara.


Συγκεκριμένα η Doutzen πρόσφατα ανέβασε στα social media, ένα βίντεο στο οποίο ακούγεται να λέει «Ευχαριστώ κορωνοϊέ», καθώς υποστήριξε πως ο θανατηφόρος ιός μας έκανε να εκτιμήσουμε τις μικρές χαρές της ζωής.
Αυτό το σχόλιο εξόργισε την Chiara που έδωσε μια "σκληρή" απάντηση στο διάσημο μοντέλο : «Ειλικρινά αυτό είναι τόσο μεγάλη ασέβεια, @doutzen: Υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι που τους άγγιξε ο ιός, χιλιάδες άνθρωποι πεθαίνουν, γιατροί που δεν μπορούν να δουν τις οικογένειές τους για εβδομάδες, άνθρωποι που χάνουν τις δουλειές τους, χώρες που καταρρέουν. Και εσύ λες πως θα έπρεπε να είμαστε ευγνώμονες για τον κορωνοϊό; Απλή λογική και ωριμότητα χρειάζεται για να εκτιμήσεις τα μικρά πράγματα στην ζωή, όχι ένας θανατηφόρος ιός. Γιατί στην ευχή μιλάς; Αυτό με κάνει να νιώθω αηδία στο στομάχι».


Λίγο αργότερα η Doutzen διέγραψε το επίμαχο βίντεο.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!