VIRAL

H Lopez και ο αρραβωνιαστικός της τόλμησαν τη νέα viral τρέλα [βίντεο]

Στην εποχή των social media, διαρκώς "γεννιούνται" νέες διαδικτυακές "προκλήσεις" και γίνονται αμέσως viral και ακόμα και celebrities τολμούν αυτά τα challenges.

Και αυτό ακριβώς έκανε ένα από τα διασημότερα ζευγάρια του πλανήτη, που αποφάσισε να δοκιμάσει τη νέα διαδικτυακή τρέλα, που ξεκίνησε από το TikTok και λέγεται "Flip the Switch Challenge", την οποία έχουν κάνει ήδη αναρίθμητοι άνθρωποι ανά τον κόσμο, ακόμα και πολιτικοί.


Η νέα τρέλα, θέλει δύο άτομα να στέκονται ο ένας πλάι στον άλλο και ο ένας να βιντεοσκοπεί το άλλο άτομο, ενώ αυτό χορεύει, αλλά κάποια στιγμή, τα δύο πρόσωπα όχι μόνο αλλάζουν ρόλο (βιντεοσκοπεί αυτός που χόρευε και το αντίστροφο) αλλά ανταλλάσσουν και τα ρούχα τους.


Αυτό ακριβώς έκανε η διάσημη τραγουδίστρια Jennifer Lopez και ο αρραβωνιαστικός της Alex Rodriguez, που τράβηξαν ένα βίντεο στο οποίο ο Alex αρχικά βιντεοσκοπεί την Jennifer που λικνίζεται φορώντας ένα στενό φόρεμα με αποκαλυπτική πλάτη και κάποια στιγμή βλέπουμε τον Alex να χορεύει ενώ φορά το φόρεμα της JLo!


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on Mar 8, 2020 at 8:27pm PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!