VIRAL

Δείτε τη νέα φωτογραφία της αγνώριστης και αδύνατης Adele [εικόνα]

Viral έγινε μια νέα φωτογραφία της Adele που ανέβασε στα social media, μια δημοσιογράφος, η οποία βρέθηκε σε ένα Oscars' after party και η ίδια ομολόγησε πως αρχικά δεν αναγνώρισε τη διάσημη τραγουδίστρια, αφού έχει αδυνατίσει απίστευτα πολύ! 

Η ίδια η Adele, αποφεύγει συστηματικά εδώ και καιρό να ανεβάζει πόζες της στα social media, αλλά είναι πλέον γνωστό πως η τραγουδίστρια έχει καταφέρει να κάνει μια θεαματική απώλεια κιλών.


Το πόσο θεαματική είναι όμως αυτή η απώλεια, το διαπιστώσαμε όταν είδαμε τη νέα πόζα της Adele, από το Oscars' after party που διοργάνωσαν χθες η Beyonce και ο σύζυγός της Jay Z.


H Adele ήταν μεταξύ των διάσημων καλεσμένων στο πάρτι και όπως θα δείτε επέλεξε αν φορέσει ένα animal printed φόρεμα που τόνιζε την απίστευτα αδύνατη μέση της.


Το πάρτι έγινε στο διάσημο ξενοδοχείο του Λος Άντζελες Chateau Marmont και εκεί βρέθηκαν πολλοί celebrities όπως η Charlize Theron και οι Kim Kardashian & Kylie Jenner, όμως η Adele ήταν αυτή που πραγματικά εντυπωσίασε τους πάντες με το πόσο αδύνατη έχει γίνει.


Εκεί βρέθηκε και η δημοσιογράφος Kinga Rusin από την Πολωνία, η οποία ανέβασε στο Instagram μια selfie της με την Adele, σχολιάζοντας πως η ίδια δυσκολεύτηκε να αναγνωρίσει τη τραγουδίστρια που έχει χάσει πάνω από 30 κιλά και πως οι δυο τους πέρασαν όμορφα, γελώντας και κουβεντιάζοντας.


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kinga Rusin- Official Profile (@kingarusin) on Feb 10, 2020 at 9:42am PST

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!