VIRAL

O Brad Pitt δεν μπόρεσε να αντισταθεί και έκανε ένα αστείο για το Megxit

Χθες έγινε η λαμπερή τελετή απονομής των βρετανικών βραβείων BAFTA και στην τελετή ήταν παρόντες και ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ οι οποίοι άκουσαν ένα... αστείο που έκανε ο Brad Pitt για το Megxit.

O Brad Pitt ήταν ένας από τους μεγάλους νικητές της βραδιάς, αφού πήρε το βραβείο Β ανδρικού ρόλου, για την ερμηνεία του στην ταινία του Tarantino "Κάποτε στο... Χόλιγουντ".


Ο ίδιος όμως ο χολιγουντιανός σταρ δεν ήταν παρών στο Royal Albert Hall του Λονδίνου, όπου έγινε η απονομή των βραβείων.


Το βραβείο το παρέλαβε η συνάδελφός του και συμπρωταγωνίστρια στην ταινία του Tarantino, h Αυστραλιανή καλλονή Margot Robbie, η οποία ανέλαβε να πει το λόγο που είχε ετοιμάσει ο Pitt για την τελετή.


"Γεια σου Βρετανία μόλις έμαθα πως έγινες και εσύ single" ήταν τα πρώτα λόγια του Pitt που δεν αντιστάθηκε στον πειρασμό να κάνει ένα αστείο για το Megxit και συνέχισε "Θα ονομάσω αυτό το βραβείο Harry γιατί θα το πάρω μαζί μου στις ΗΠΑ" και η Margot Robbie τόνισε "δικά του λόγια όχι δικά μου" ενώ οι Kate και William ξέσπασαν σε γέλια.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!