VIRAL

Ραγίζει καρδιές το μήνυμα του David Beckham για τον Kobe Bryant

Δεν έχει τέλος ο θρήνος για τον τραγικό θάνατο του μπασκετμπολίστα Kobe Bryant και της κόρης του, που έχασαν τη ζωή τους σε πτώση ελικοπτέρου που αφαίρεσε συνολικά 9 ζωές! Και ένας από αυτούς που άργησε να πει το δικό του αντίο, αλλά συγκίνησε τους πάντες ήταν ο David Beckham.

O Kobe, ήταν ένας από τους πρώτους καλούς φίλους που έκανε ο David όταν αποφάσισε να μετακομίσει στις ΗΠΑ  για να παίξει στη Los Angeles Galaxy και έκτοτε οι δυο διάσημοι αθλητές είχαν έθει πολύ κοντά.


Ο David μόλις χθες κατάφερε να βρει έναν τρόπο να εκφράσει τον πόνο του για το χαμό του φίλου του και το έκανε με ένα εκτενές κείμενο που ανέβασε στο Instagram.
 

«Μου πήρε ώρες να βρω να γράψω και ακόμα οι λέξεις δεν είναι αρκετές για να περιγράψουν πως αισθάνομαι για τον τραγικό χαμό του Κόμπι. Ήταν εξαιρετικός αθλητής, σύζυγος, πατέρας και φίλος. Είναι δύσκολο να τα γράφω αυτά, αλλά είναι εξίσου σπαρακτικό το γεγονός πως χάσαμε κι ένα εξαιρετικό παιδί, την όμορφη και ταλαντούχα Τζιάνα.

Η αφοσίωση που επέδειξε ο Κόμπι στο άθλημα είναι τέτοια από την οποία αξίζει να εμπνευστεί κανείς. Ο τρόπος με τον οποίο έπαιξε με πόνο και επέστρεψε για να τελειώσει το ματς, με ενέπνευσε να γίνω καλύτερος.

Ορισμένες φορές πηγαίνω απλά στα παιχνίδια και όταν το ρολόι είχε μονάχα 2 λεπτά ν' απομένουν, ήξερα ότι θα βλέπαμε κάτι τρομερό. Ο Κόμπι πάντοτε μιλούσε για τη Βανέσα και τα όμορφα κορίτσια του για τα οποία ήταν περήφανος.

Ο Κόμπι είχε πάθος με την οικογένειά του και το μπάσκετ. Προοριζόταν να εμπνεύσει τις επόμενες γενιές αγοριών και κοριτσιών να αγαπήσουν το μπάσκετ όπως εκείνος. Η κληρονομιά του θα συνεχίσει... Οι ευχές εμού και της οικογένειάς μου πηγαίνουν στη Βανέσα και τα κορίτσια, την μπασκετική οικογένεια του Κόμπι και φυσικά στις οικογένειες όλων όσων χάθηκαν τραγικά χθες...».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on Jan 27, 2020 at 4:46am PST

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!