VIRAL

To σπαρακτικό μήνυμα της Kim Kardashian για το θάνατο του Kobe Bryant

Όλος ο πλανήτης και οι αναρίθμητοι φαν του Kobe Bryant έχουν σοκαριστεί από την είδηση του θανάτου του άσσου του μπάσκετ και μεταξύ αυτών που δεν μπορούν να χωνέψουν την απίστευτη τραγωδία που συνέβη είναι και η διαβόητη Kim Kardashian, που γνώριζε τον Kobe και την οικογένειά του.

Η οικογένεια Kardashian όχι μόνο γνώριζε το διάσημο μπασκετμπολίστα και διατηρούσε φιλικές σχέσεις με την οικογένειά του, αλλά τυγχάνει πολλά μέλη της οικογένειας Kardashian, ζουν σε πολυτελείς κατοικίες στην περιοχή Calabasas της Καλιφόρνια όπου και έγινε η συντριβή του ελικοπτέρου που στέρησε τη ζωή στον 41χρονο Kobe, την 13χρονη κόρη του Gianna και 7 ακόμη άτομα.


Και η Kim δεν έκρυψε το σοκ της. Ανέβασε στο Instagram μια τρυφερή φωτογραφία που δείχνει τον Kobe να φιλά και να αγκαλιάζει την κόρη του Gianna (είχε τρεις ακόμη κόρες τη 17χρονη Natalia, την 3 έτους Bianka, 3 και την μόλις 6 μηνών Capri).


Η Kim έγραψε πως δεν μπορεί να σταματήσει να κλαίει από όταν έμαθε τα νέα και εξέφρασε την συμπαράστασή της στη σύζυγο του Kobe, την 39χρονη Vanessa.


Συντετριμμένη με την τραγωδία είναι και η Khloe Kardashian  που γνώρισε καλά την οικογένεια του  Kobe, την εποχή που η ίδια ήταν παντρεμένη με τον Lamar Odom, τον συμπαίκτη του Kobe στους Lakers.

 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!