VIRAL

H Kate Upton κόντεψε να πνίξει τον Jimmy Fallon [βίντεο]

Η 27χρονη καλλονή Kate Upton, μπορεί να είναι ένα από τα διασημότερα και πιο σέξι μοντέλα στον κόσμο, αλλά τώρα που βρέθηκε καλεσμένη στο σόου του Jimmy Fallon, έδειξε πως... δεν αστειεύεται και μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της αφού ξέρει πολεμικές τέχνες.

Το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός, είναι πλέον και μητέρα αφού με το σύζυγό της και διάσημο παίκτη του μπέιζμπολ Justin Verlander έχει αποκτήσει μια κόρη.


Το μοντέλο έχει ξαναβρεί τη φόρμα της μετά την εγκυμοσύνη και εμφανίστηκε στο σόου του Fallon, φορώντας ένα αποκαλυπτικό lingerie φορεματάκι και ένα σακάκι και μίλησε για τη ζωή της μετά την άφιξη της κόρης της.


Όταν όμως είπε στον Fallon πως ξέρει ζίου ζίτσου και πως έμαθε τη συγκεκριμένη πολεμική τέχνη για να ξέρει πως να... δείρει κάποιον (μάλιστα αποκάλυψε πως με μια... λαβή της κατά λάθος τραυμάτισε τον άντρα της στην κουζίνα του σπιτιού τους) και πως έχει μάθει πως να σπάσει το χέρι κάποιου, πως να του βγάλει τον ώμο και πως να τον πνίξει, ο διάσημος παρουσιαστής την προκάλεσε να του κάνει μια μίνι επίδειξη και μάλλον... το μετάνιωσε!


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!