VIRAL

Χαμός στο twitter - "Κράζουν" την Meghan για το πως κρατά το μωρό της

Με το που κυκλοφόρησαν οι νέες φωτογραφίες που δείχνουν τη Δούκισσα του Σάσεξ στον Καναδά, αμέσως έγινε χαμός στο twitter.

Πριν από λίγες ώρες η Daily Mail, δημοσίευσε στην ιστοσελίδα της μια σειρά από φωτογραφίες και ένα βίντεο που δείχνουν τη Meghan Markle, να βολτάρει σε πάρκο στο Βανκούβερ του Καναδά, έχοντας αγκαλιά τον μόλις 9 μηνών γιο της Archie, τον οποίο κουβαλά μέσα σε μάρσιπο, ενώ η ίδια βγάζει βόλτα τους δυο σκύλους της οικογένειας: τον Oz και τον Guy.


Και αμέσως έγινε χαμός στα social media με σχόλια για την πρώην Αμερικανίδα ηθοποιό, που προκάλεσε σάλο με το Megxit.


Αρχικά όλοι σχολίαζαν το πόσο ευτυχισμένη έδειχνε η Meghan στις νέες φωτογραφίες, αλλά σύντομα πολλοί άρχισαν να σχολιάζουν τον... περίεργο τρόπο με τον οποίο η Meghan κρατά το μωρό της.


Μάλιστα πολλοί "κράζουν" τη Δούκισσα πως είναι εντελώς "άσχετη" με το πως πρέπει να κρατά κανείς ένα μωρό και κάποιοι έφτασαν στο σημείο να την κατηγορούν πως έθεσε το παιδί της σε κίνδυνο καθώς ο τρόπος που το κρατά στο μάρσιπο δεν είναι ασφαλής.


Επίσης, άρχισαν να διατυπώνονται ακόμα πιο... πικρόχολα σχόλια, αφού πολλοί θεωρούν πως η Meghan επειδή έχει εντοπίσει τις κάμερες (φαίνεται να κοιτάει απευθείας στο φακό) αδιαφορεί για την ασφάλεια του Archie καθώς το μόνο που τη νοιάζει είναι να βγει όμορφη στις φωτογραφίες!

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!