VIRAL

O Daniel Craig σκορπά το γέλιο σε διαφημιστικό μπύρας [βίντεο]

Ενώ όλοι περιμένουν πως και πως την πρεμιέρα της νέας ταινίας James Bond - No Time To Die, o πρωταγωνιστής Daniel Craig γύρισε ένα νέο διαφημιστικό σποτ για λογαριασμό γνωστού brand μπύρας και σκόρπισε το γέλιο... τρολάροντας τον 007 που όλοι ξέρουμε.

Στο σποτ ο Craig εμφανίζεται αρχικά να κάνει διακοπές σε ένα ειδυλλιακό ησυχαστήριο όταν ενημερώνεται ότι έχει φτάσει ο οδηγός του, η οποία όταν βλέπει πως επιβάτης της είναι ο 007 πατάει το γκάζει και ο Daniel Craig μάλλον... φρικάρει.

Η περιπέτεια ξεκινά όταν ο Craig αποβιβάζεται από το ταξί ξεχνώντας μέσα του το διαβατήριό του και ξεκινά ένα κηνυγητό όπου ο Daniel Craig... λαχανιάζει  με αποτέλεσμα δύο ηλικιωμένοι που τον βλέπουν να ασθμαίνει μετά το τρέξιμό του να αποφαίνονται ότι «όχι, δεν είναι ο Τζέιμς Μποντ».

Τελικά ο Craig φτάνει στον προορισμό του, που είναι ένα κάστρο, βρίσκοντας λύση αλά «Τζέιμς Μποντ» για να εξασφαλίσει ένα σμόκιν αν και η είσοδός του στον χώρο είναι θορυβώδης μετά τη σύγκρουσή του με έναν σερβιτόρο.

Η σύγκρουση αυτή, ωστόσο, είναι και αυτή που του δίνει λύση - σε μια στιγμή τύχης που θυμίζει τον 007 - καθώς ο Craig συναντά την οδηγό του ταξί του η οποία του δίνει το διαβατήριό του.

Μετά από όλα αυτά τελικά ο Craig  καταλήγει σε ένα μπαρ όπου πίνει... μπύρα.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!