VIRAL

"Κράζουν" την Kylie Jenner για το δώρο που έκανε στην κόρη της [βίντεο]

Για πολλοστή φορά ένα μέλος της οικογένειας Kardashian κατάφερε να εκνευρίσει πολλούς με την υπερβολική επίδειξη πλούτου που έκανε.

Ο λόγος για την Kylie Jenner, την μικρότερη από τις αδελφές Kardashians - Jenners, που σε ηλικία 22 ετών κατάφερε να γίνει δισεκατομμυριούχος (σύμφωνα με το Forbes εκθρόνισε τον Zuckerberg του Facebook, από τη θέση του νεότερου αυτοδημιούργητου δισεκατομμυριούχου) κυρίως χάρη στην εταιρεία καλλυντικών που έχει δημιουργήσει και φυσικά χάρη στα έσοδα της από το ριάλιτι των Kardashians.


Και κανείς δεν αμφιβάλει πως η Kylie μπορεί να προσφέρει στην μόλις 22 μηνών κόρη της Stormi (το παιδί που απέκτησε με τον πρώην σύντροφό της και διάσημο ράπερ Travis Scott) ό,τι ποθήσει, αλλά αυτό που της έκανε δώρο για τα Χριστούγεννα ήταν πραγματικά υπερβολικό.


Η Kylie  και η κόρη της, αφού πρώτα φόρεσαν ασορτί custom βραδινές τουαλέτες του διάσημου οίκου μόδας Ralph & Russo, πέρασαν τα Χριστουγεννα μαζί.


Και εκεί η Kylie δώρισε στην κόρη της ένα πανάκριβο διαμαντένιο δαχτυλίδι και ανέβασε και το σχετικό βίντεο στα social media προκαλώντας άγριο κράξιμο από πολλούς που την κατηγορούν πως έχει χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα!


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CocoWonderTV (@cocowondersblogaddicts) on Dec 26, 2019 at 11:20pm PST

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!