VIRAL

O Ricky Gervais προκάλεσε την οργή πολλών με ένα σχόλιο για τους τρανσέξουαλ

Στις αρχές Ιανουαρίου θα γίνει η 77η τελετή απονομής των βραβείων Χρυσές Σφαίρες και παρουσιαστής θα είναι και πάλι ο κωμικός Ricky Gervais, ο οποίος λίγες μέρες πριν τη λαμπερή τελετή κατάφερε να προκαλέσει την οργή πολλών με κάποια tweets του.

Ο γνωστός για το ιδιαίτερα καυστικό χιούμορ του Βρετανός κωμικός, θέλησε μέσω twitter να σχολιάσει ένα μήνυμα της JK Rowling (η συγγραφέας των βιβλίων Harry Potter) η οποία επίσης πρόσφατα προκάλεσε την οργή της LGBT κοινότητας.


Όλα ξεκίνησαν όταν η JK Rowling  μέσω social media θέλησε να υπερασπιστεί μια γυναίκα την ερευνήτρια Maya Forstater, η οποία είπε δημοσίως πως βιολογικά οι άνθρωποι δεν μπορούν να αλλάξουν φύλο και εξαιτίας αυτών των "ρατσιστικών" σχολίων έχασε τη δουλειά της.


Η JK Rowling έγραψε πως στηρίζει τη Maya και σχολίασε στο twitter: "Ντύσου όπως θες. Αποκάλεσε τον εαυτό σου όπως θες. Κοιμήσου με όποιον ενήλικα συναινεί και σε θέλει.  Ζήσε τη ζωή σου ειρηνικά και με ασφάλεια. Αλλά να αναγκάζεις γυναίκες να χάσουν τη δουλειά τους επειδή είπαν πως υπάρχουν φύλα;"


Αυτό το σχόλιο προκάλεσε την οργή των διεμφυλικών και άλλων μελών της ΛΟΑΤΚΙ που κατηγορούν την συγγραφέα πως είναι ρατσίστρια με τους τρανσέξουαλ.


Και ο Ricky Gervais έσπευσε να δείξει πως ασπάζεται τις απόψεις της JK Rowling γράφοντας ένα βιτριολικό σχόλιο στο twitter σε κάποιον που έβριζε την JK Rowling.


O Ricky Gervais έγραψε όλο ειρωνεία: "αυτές οι απαίσιες βιολογικές γυναίκες ποτέ δεν θα καταλάβουν πως είναι να γίνεσαι μια υπέροχη κυρία τόσο αργά στη ζωή σου. Θεωρούν δεδομένα τα κοριτσίστικα προνόμια τους. Να παίζουν γυναικεία σπορ και να έχουν δικές τους τουαλέτες. Φτάνει ως εδώ!
 

Αυτό το tweet έγινε αμέσως viral και προκάλεσε ακόμα μεγαλύτερη οργή και μάλιστα ο Ricky έσπευσε να απαντήσει με εξίσου... βιτριολικά σχόλια σε όσους τον κατέκριναν και τώρα πολλοί απαιτούν ο Ricky Gervais να μην παρουσιάσει τις Χρυσές Σφαίρες και τον κατηγορούν δημόσια για ρατσισμό.
 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!