VIRAL

H Gwyneth Paltrow έκανε δώρο στον εαυτό της ένα δονητή [βίντεο]

Η 47χρονη, βραβευμένη με Όσκαρ χολιγουντιανή σταρ, κάνει παράλληλα λαμπρή καριέρα ως επιχειρηματίας, μέσω του δικού της brand "Goop", που περιλαμβάνει από fashion συλλογές ρούχων και αξεσουάρ, μέχρι καλλυντικά και προϊόντα ομορφιάς, ενώ διαθέτει ακόμα και το δικό της περιοδικό με προτάσεις και συμβουλές για τις φαν της. Και τώρα μας έδωσε συμβουλές για τις γιορτές των Χριστουγέννων και όλοι έμειναν άφωνοι με το δώρο που επέλεξε να κάνει στον εαυτό της.

Πριν από ένα χρόνο η Gwyneth έκανε το δεύτερο γάμο της, μετά το διαζύγιό της με τον Chris Martin, το διάσημο τραγουδιστή των Coldplay και πλέον λέει πως έχει βρει την απόλυτη ευτυχία και ηρεμία στο πλευρό του γνωστού παραγωγού Brad Falchuk.


Τώρα ετοιμάζεται για να γιορτάσει τα Χριστούγεννα και σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram, βλέπουμε την Gwyneth να περιφέρεται στο στολισμένο σπίτι της και να ετοιμάζει δώρα, ενώ ακούγονται συμβουλές, όπως "οι γιορτές ποτέ δεν είναι αυτό που περιμένουμε, οπότε πρέπει να απολαμβάνουμε και τις προετοιμασίες" και βλέπουμε τη σταρ να φορά ρούχα από τη γιορτινή συλλογή της.


Και ενώ ετοιμάζει τα δώρα, τη βλέπουμε ξαφνικά να κρατά ένα δονητή, που ετοιμάζεται να τον βάλει σε μια κάλτσα στο τζάκι για να τον κάνει δώρο, αλλά τελικά επιλέγει να το κάνει δώρο στον εαυτό της και ο αφηγητής λέει: «Κάντε κάτι για τους άλλους, αλλά μην ξεχάσετε το νούμερο 1» λέει ο αφηγητής. «Ναι, αυτός είναι ένας δονητής. Κοιτάξτε μέσα στην ψυχή σας, αλλά κοιτάξτε και την άβυσσο… είναι επίσης χαρούμενη».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on Dec 8, 2019 at 9:51am PST

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!