VIRAL

Τι συμβαίνει με τη Selena Gomez; Κάποιοι θεωρούν πως έχασε τη φωνή της [βίντεο]

Την περασμένη Κυριακή έγινε η λαμπερή τελετή απονομής των Αμερικανικών Μουσικών Βραβείων (AMAs) και μπορεί η μεγάλη νικήτρια της βραδιάς να ήταν η Taylor Swift, αλλά τώρα όλοι μιλούν για τη Selena Gomez και πολλοί ανησυχούν για την υγεία της σταρ, ενώ κάποιοι λένε ακόμα και πως φοβούνται πως η σταρ έχει χάσει τη φωνή της!

Τα φετινά AMAs σήμαναν και την επιστροφή στις μεγάλες live εμφανίσεις της Gomez, μετά από την πολυετή απουσία της λόγω των σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε η σταρ.


Θυμίζουμε πως η Selena όχι τα τελευταία χρόνια χρειάστηκε να κάνει μια σοβαρή χειρουργική επέμβαση, μετά διαγνώστηκε με "Λύκο" και στην πορεία χρειάστηκε να μπει για μήνες σε κέντρο αποκατάστασης ψυχικής υγείας.


Η Selena πλέον έχει επιστρέψει και στη δισκογραφία και μετά από μια θεαματική red carpet εμφάνιση στα AMAs με ένα μίνι φόρεμα, ανέβηκε στη σκηνή για να ερμηνεύσει και κάποιες από τις νέες επιτυχίες της.


Όμως όταν ερμήνευσε το hit "Loose you to Love Me" οι τηλεθεατές... πάγωσαν και έγινε χαμός στο twitter, αφού η ερμηνεία της ήταν.. κακή και η ίδια έδειχνε πολύ νευρική, ενώ κάποιοι φοβήθηκαν πως ίσως η περιπέτεια υγείας της σταρ της...στέρησε τη φωνή της.

Δημοσιεύματα την επόμενη μέρα ισχυρίζονταν πως η σταρ υπέστη κρίση πανικού λίγα λεπτά πριν βγει στη σκηνή και αναφέρουν πως οι θεράποντες ιατροί της, της συνέστησαν να ακυρώσει την εμφάνισή της.

Βέβαια πολλοί υποστήριξαν πως η τραγουδίστρια έπεσε θύμα κακού ηχολήπτη. Συγκεκριμένα, αναρτήθηκαν βίντεο από το εσωτερικό της αίθουσας όπου πραγματοποιήθηκε η απονομή των AMAs την ώρα της ερμηνείας της Gomez στα οποία οι θαυμαστές της υποστήριξαν πως η τραγουδίστρια ακουγόταν πολύ καλύτερα.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!