VIRAL

To γράμμα μιας 7χρονης στον Άι Βασίλη έγινε viral και συγκίνησε τους πάντες

Οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς πλησιάζουν και εκατομμύρια παιδάκια ανά τον κόσμο, στέλνουν αυτές τις μέρες επιστολές στον Άι Βασίλη και του ζητούν να τους φέρει τα πιο ευφάνταστα δώρα. όμως αυτό που ζήτησε μια 7χρονη κατάφερε να συγκινήσει πολλούς και να θυμίσει σε όλους πως οι γιορτές για κάποιους δεν είναι και τόσο χαρούμενη εποχή αν δεν έχουν τα στοιχειώδη για τη διαβίωσή τους!

Η επιστολή της 7χρονης βρέθηκε στο γραμματοκιβώτιο που είχε στηθεί από τις Δημοτικές Αρχές σε μια καφετέρια σε ένα Κοινωνικό Κέντρο στη βρετανική πόλη Λίβερπουλ και η μικρή έγραφε στο σύντομο γράμμα της «Αγαπητέ Αγιε Βασίλη, μπορείς να βοηθήσεις; Μπορούμε να έχουμε ένα σπίτι για τα Χριστούγεννα; Η μαμά θέλει να είμαστε όλοι μαζί… Μπορείς να μας φέρεις φαγητό και μια ωραία κούκλα για τα Χριστούγεννα;».

 Ο δημοτικός σύμβουλος της πόλης – Gerard Woodhouse- που άνοιξε την επιστολή δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνηση που του προκάλεσε το περιεχόμενο. Αμέσως φρόντισε να μάθει ποια είναι η μικρή και έμαθε πως η ίδια και τα αδέλφια της ζούσαν με κάποιο συγγενή (όχι τη μαμά και τον μπαμπά τους που αντιμετωπίζουν και οι δυο σοβαρά οικονομικά προβλήματα) έγινε κινητοποίηση έτσι ώστε η οικογένεια να περάσει μαζί την περίοδο των Χριστουγέννων σε ξενοδοχείο και τα παιδιά να είναι όσο το δυνατόν πιο ανέμελα.

Παράλληλα ο Δημοτικός Σύμβουλος ανέβασε την επιστολή στο twitter και έγινε αμέσως viral, και μέσα σε περίποιυ μία εβδομάδα, συγκεντρώθηκε ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό (σήμερα έχει ξεπεράσει τις 10.000 λίρες)

Η μητέρα, που ζει σε ξενώνα, είπε στον κ. Woodhouse ότι «δεν είχε ιδέα» ότι η κόρη της είχε γράψει την επιστολή και «δεν μπορεί να πιστέψει» την ανταπόκριση που είχε το γράμμα της.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!