VIRAL

H Celine Dion μας έλυσε μια μεγάλη απορία για την ταινία "Τιτανικός" [βίντεο]

Έχουν περάσει πάνω από δύο δεκαετίες από όταν η ταινία του James Cameron, "Τιτανικός" έσπασε τα ταμεία στα σινεμά σε όλο τον κόσμο και σάρωσε στα Όσκαρ, αλλά ακόμα και σήμερα μια απορία παραμένει αναπάντητη: τελικά στο φινάλε ο πρωταγωνιστής Leonardo DiCaprio θα μπορούσε να είχε γλιτώσει τον πνιγμό αν είχε ανέβει πάνω στην πόρτα πλάι στην Kate Winslet; Αυτή την απορία κλήθηκε να μας λύσει η Celine Dion.

Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ της πασίγνωστης τραγουδίστριας "Courage" και την ανακοίνωση της νέας παγκόσμιας περιοδείας, στο πλαίσιο της οποίας θα επισκεφτεί και την Κύπρο (πληροφορίες για τη συναυλία και εισιτήρια θα βρείτε στο celinedioncyprus.soldoutticketbox.com), η Celine Dion βρέθηκε καλεσμένη στο σόου του Jimmy Fallon.

Η πασίγνωστη σταρ του πενταγράμμου, που με τη μελωδική της φωνή είχε ντύσει το soundtrack της ταινίας "Τιτανικός" και είχε πάρει το Όσκαρ για το "My Heart Will Go On" κάθε φορά που πηγαίνει στο σόου του Fallon δέχεται και μια ερώτηση για αυτή την ταινία.


Και τώρα ο Fallon την ρώτησε αν πιστεύει πως αν η Rose (ο ρόλος της Kate Winslet) είχε κάνει λίγο πιο πέρα, τότε ο αγαπημένος της Jack (o DiCaprio) θα χωρούσε και αυτός πάνω στην πόρτα και έτσι θα σώζονταν και οι δυο.


«Μη με βάζεις σε μπελάδες», είπε η τραγουδίστρια χαριτολογώντας. «Κι αν θέλουν να γυρίσουν δεύτερο Τιτανικό;», προσέθεσε.  


Τελικά, όμως, η Celine Dion αποφάσισε να πει την γνώμη της τονίζοντας πως ίσως δεν ήταν τόσο απλό όσο πολλοί θέλουν να πιστεύουν. «Αρχικά, αν κοιτάξεις προσεκτικά την εικόνα, η Ρόουζ μάλλον είναι νεκρή ή εντελώς παγωμένη και δεν βρίσκεται εντελώς πάνω, εντάξει; Δεύτερον, [ο Τζακ] δεν χρειάζεται πρόσκληση. Έλα, λοιπόν μωρό μου! Βολέψου, πήδα πάνω. Κατάλαβες; Και μετά σίγουρα σκέφτηκαν πως υπάρχει ένα τύπος στη μέση του παγωμένου ωκεανού και πως ενδεχομένως το σώμα του ήταν τόσο παγωμένο που δεν είχε καν τη δύναμη..», απάντησε Dion.    

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!