VIRAL

Jackman & Reynolds σχολιάζουν το φετινό πιο σέξι άντρα του κόσμου [βίντεο]

Πριν από λίγες ώρες έγινε γνωστό πως το περιοδικό People στις ΗΠΑ αποφάσισε να χαρίσει τον τίτλο του πιο σέξι εν ζωή άντρα στον κόσμο για το 2019, στο διάσημο μουσικό και τραγουδιστή John Legend και δυο πασίγνωστοι σταρ που επίσης έχουν κερδίσει στο παρελθόν τον ίδιο τίτλο έσπευσαν να το σχολιάσουν.

Ο ίδιος ο John Legend φάνηκε να έχει ανάμικτα συναισθήματα για την κατάκτηση αυτού του τίτλου.


Ωστόσο ο χολιγουντιανός σταρ Hugh Jackman και ο επίσης διάσημος κολλητός του Ryan Reynolds αποφάσισαν πως έπρεπε να του πουν συγχαρητήρια με ένα απολαυστικό βίντεο που έγινε αμέσως viral.
Θυμίζουμε πως ο Hugh Jackman είχε κερδίσει τον τίτλο του sexiest man alive το 2008, ενώ δύο χρόνια μετά, το 2010 το People είχε δώσει τον ίδιο τίτλο στον Ryan Reynolds. 


Οι δυο διάσημοι άντρες είναι κολλητοί φίλοι και συνεργάτες και εδώ και χρόνια αρέσκονται στο να πειράζει ο ένας τον άλλο στο Διαδίκτυο και τα social media και τώρα... θύμα του χιούμορ τους έπεσε και ο John Legend.


Στο βίντεο ο Jackman και ο Reynolds λένε συγχαρητήρια στον Legend αλλά με... βιτριολικό χιούμορ λένε πως το People πετυχαίνει κατά 99% να δώσει τον τίτλο στο σωστό άτομο, αλλά του λένε πως υπάρχει και η πιθανότητα 1% να το έδωσαν σε λάθος άτομο (όπως έγινε με τον Blake Shelton, το 2017, αφού ο μουσικός κέρδισε τον τίτλο, αλλά το People προκάλεσε έντονες αντιδράσεις με την επιλογή του) και ο Hugh επιδεικνύει το δικό του εξώφυλλο του 2008 στα μούτρα του Ryan ο οποίος απαντά: "Ναι, έχω μερικά τεύχη με εσένα, αλλά έχω κόψει από το εξώφυλλο τα μάτια ή το στόμα"!
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hugh Jackman (@thehughjackman) on Nov 13, 2019 at 3:16am PST

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!