VIRAL

Αυτό το διάσημο ζευγάρι τσακώνεται για το που θα βάλει τα βραβεία του [βίντεο]

H Chrissy Teigen είναι μητέρα δύο παιδιών, πασίγνωστο πρώην top model, διάσημη παρουσιάστρια και επιτυχημένη επιχειρηματίας και συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής, οπότε έχει πολλά πράγματα για τα οποία καμαρώνει. Όμως όταν ο σύζυγός σου είναι πολυβραβευμένος τραγουδιστής και μουσικός John Legend εύκολα μπορεί να σε... επισκιάσει!

Και μάλλον η Chrissy αισθάνεται πως ο διάσημος σύζυγός της, έχει καταφέρει να... την καπελώσει σε δόξα, αφού το σπίτι τους είναι γεμάτο με τα βραβεία που έχει αποσπάσει: από Grammys μέχρι βραβείο Όσκαρ!


Έτσι τώρα που η Chrissy παρέλαβε το βραβείο Giving Tree Award, στο πρόσφατο Baby2Baby Gala μόλις επέστρεψε σπίτι πήγε αμέσως και το έβαλε στο ράφι με τα βραβεία και μάλιστα για να χωρέσει απομάκρυνε κάποια Grammys και το σχετικό βίντεο που ανέβασε στο twitter προκάλεσε χαμό από σχόλια.


Πάντως πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να σχολιάσουν πως ένα βραβείο από μια μη κερδοσκοπική οργάνωση όπως είναι η Baby2Baby που βοηθά παιδιά που έχουν ανάγκες (οικονομικά προβλήματα, ζητήματα υγείας κ.λπ) είναι πολύ πιο σημαντικό από ένα μουσικό βραβείο και σίγουρα αξίζει μια θέση στο ράφι.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!