VIRAL

H Kylie Jenner κατάφερε να εξοργίσει πολλούς με αυτό που έκανε στη κόρη της

Για μια ακόμη φορά ένα μέλος της οικογένειας Kardashian κατάφερε να προκαλέσει βροχή από οργισμένα σχόλια στα social media.

Αυτή τη φορά πολλοί... κράζουν την μικρότερη από τις αδελφές Kardashians την 22χρονη Kylie Jenner.


Η Kylie, όπως και οι περισσότεροι στις ΗΠΑ, αυτές τις μέρες γιόρτασε το Halloween και θέλησε να δείξει σε όλους τη στολή (σαν τις δικές μας αποκριάτικες στολές) που επέλεξε για την μόλις 2 ετών κόρη της Stormi Webster, το παιδί που απέκτησε με τον ράπερ Travis Scott.


Και μπορεί τα περισσότερα κοριτσάκια να επιλέγουν να ντυθούν στο Halloween νεράιδες, πριγκίπισσες και μάγισσες, αλλά η Kylie θεώρησε πως θα ήταν τέλεια ιδέα να ντύσει τη κόρη της με το ίδιο outfit που είχε φορέσει η ίδια στο Met Gala που έγινε το περασμένο Μάιο στη Νέα Υόρκη.


Η Kylie είχε φορέσει μια μωβ δημιουργία του οίκου Versace και τώρα φόρεσε το ίδιο και στην κόρη της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie(@kyliejenner) on Oct 27, 2019 at 5:54pm PDT


Φυσικά χιλιάδες δεν βρήκαν... καθόλου χαριτωμένο το όλο σκηνικό και άρχισαν να... κράζουν την Kylie πως είναι τόσο εγωπαθής που θεωρεί δεδομένο πως πρέπει να επιβάλλει τον εαυτό της ως πρότυπο στην κόρη της!

Το Διαδίκτυο έχει γεμίσει με χλευαστικά σχόλια, όπως το ακόλουθο, στο οποίο δείχνει και τη μάνα των Kaardashians να φέρεται το ίδιο... αυταρχικά στα παιδιά της, ενώ πολλοί σχολιάζουν πως πιθανά η καημένη Stormi ζήτησε να ντυθεί κάτι άλλο (όπως η Πέππα το γουρουνάκι) που συνήθως αγαπούν τα παιδιά της ηλικίας της, αλλά η μάνα της είπε να σκάσει και να ποζάρει!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!