VIRAL

Η Aniston, με ένα αστείο βίντεο λέει πως δεν ήθελε να "ρίξει" το Instagram

Ήταν να μην αποφασίσει η χολιγουντιανή σταρ Jennifer Aniston να ασχοληθεί με τα social media, αφού ήδη όλοι μιλούν για τη νέα βασίλισσα του Instagram καθώς η 50χρονη ηθοποιός, κατάφερε να σπάσει κάθε ρεκόρ και να μπει στο βιβλίο Γκίνες.

Η Aniston μόλις πριν από λίγες ώρες αποφάσισε επιτέλους να δημιουργήσει το δικό της προφίλ στο Instagram και η πρώτη ανάρτηση που έκανε ήταν μια νέα selfie με όλους του συμπρωταγωνιστές της από την τηλεοπτική σειρά Friends.


Όπως αναφέρει το Business Insider η Aniston αμέσως μπήκε στο βιβλίο ρεκόρ Γκίνες, αφού μέσα σε μόλις 5 ώρες και 16 λεπτά έσπασε το "φράγμα" του 1 εκατομμυρίου followers, κλέβοντας το ρεκόρ από τους Meghan & Harry που είχαν πετύχει το ίδιο μέσα σε 5 ώρες και 45 λεπτά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on Oct 15, 2019 at 6:03am PDT


Παράλληλα η επισκεψιμότητα στο προφίλ της ήταν τέτοια που "έπεσε" το Instagram με αποτέλεσμα το account της να μην είναι ορατό για κάποιες ώρες.


Πριν λίγες ώρες η Aniston, που πλέον μετρά πάνω από 11 εκατομμύρια followers έκανε τη δεύτερη ανάρτησή της, ανεβάζοντας ένα αστείο βίντεο στο οποίο πετάει δήθεν εκνευρισμένη το κινητό τηλέφωνο της και έγραψε: "Το ορκίζομαι δεν ήθελα να ρίξω το Instagram. Ευχαριστώ για την ευγενική και γεμάτη μικροβλάβες υποδοχή".
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on Oct 16, 2019 at 2:39pm PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!