VIRAL

Μια ανάρτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή προκάλεσε οργισμένα σχόλια [εικόνα]

Χαμός έγινε στο Instagram με μια ανάρτηση που έκανε πριν από λίγες ώρες παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή. Μάλιστα αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που είδαμε να προκαλείται τέτοιος χαμός με αντίστοιχες αναρτήσεις.

Όλα ξεκίνησαν όταν η παρουσιάστρια ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία κρατά στην αγκαλιά της το γιο της Ιωάννη Εφραίμ και βλέπουν τις καμηλοπαρδάλεις που ζουν στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο.


Αμέσως η ανάρτηση προκάλεσε βροχή από οργισμένα σχόλια (σαν τα ακόλουθα) κυρίως από φιλόζωους και από άτομα που δεν επιθυμούν να είναι τα άγρια ζώα φυλακισμένα σε πάρκα για λόγους ψυχαγωγίας.


Μάλιστα στο παρελθόν, αρκετοί celebrities σε όλο τον κόσμο, που έχουν ανεβάσει αντίστοιχες πόζες τους από ζωολογικούς κήπους έχουν προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις.


Πάντως η ίδια η παρουσιάστρια φάνηκε να μην καταλαβαίνει γιατί έγινε τέτοιος χαμός και μέσω της εκπομπής της είπε: "Ανέβασα μια φωτογραφία που είχα πάει το Σάββατο με τα παιδάκια μου στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο. Το τι μανιφέστο αντιδράσεων από κάτω; Που δε σέβομαι τα δικαιώματα των ζώων που ζουν έγκλειστα. Εξ΄όσων γνωρίζω δεν έχω καταλάβει κάποιο βασανισμό. Δεν είμαι και ειδική. Αλλά το να πάει μια μανούλα με τα παιδάκια της να δει τα ζωάκια… Τι να κάνουμε; Δεν έχω τη δυνατότητα να πάω στη Σαβάνα. Μη φτάνουμε να κάνουμε bullying από την άλλη πλευρά".

Να σημειωθεί πως η Σταματίνα Τσιμτσιλή, έχει ανεβάσει στα social media και άλλες πόζες της (χωρίς τα παιδιά της) που έχουν τραβηχτεί στο συγκεκριμένο ζωολογικό πάρκο.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!