MARKET NEWS

Νέα σεζόν με ολοκαίνουργια συλλογή Haralas

Η ολοκαίνουργια συλλογή Haralas A/W ’19 έρχεται για να συμπληρώσει ιδανικά τις πιο stylish εμφανίσεις της νέας σεζόν, συνδυάζοντας  την ανάγκη για άνεση με την απόλυτη κομψότητα. Το φετινό παζλ συνθέτουν τα highly fashionable pieces της own-label collection σε κλασικά κομμάτια, αλλά και σε πιο σύγχρονα που αντλούν έμπνευση από τα current fashion trends. Δε θα μπορούσαν να λείπουν τα hot-right-now αξεσουάρ & υποδήματα των πιο πολυαγαπημένων διεθνών οίκων, όπως Nine West, Jessica Simpson, DKNY, Kendall & Kylie, UGG, Superga, MEXX, Camper, Ambitious, Gant, Glamazons, Guess & Trussardi.

Με αφορμή τη νέα του καμπάνια, το brand γυρίζει σελίδα και περνά σε καινούργια εποχή, αποπνέοντας αέρα ανανέωσης σε κάθε του πτυχή. To νέο λογότυπο συμβολίζει τα αναρίθμητα σταυροδρόμια που μπορεί να ακολουθήσει κανείς, φορώντας τα αγαπημένα του Haralas, κι όλοι είναι ευπρόσδεκτοι σ’ αυτήν τη νέα διαδρομή.

Campaign

Πρώτος σταθμός - Η νέα καμπάνια, για τη γυναικεία & αντρική συλλογή, χρησιμοποιεί ως καμβά το χώρο του ανατολικού αεροδρομίου και αφήνεται στα χέρια του Γιάννη Μπουρνιά, που κατορθώνει να αποτυπώσει στις εικόνες του τον νέο προσανατολισμό και την ανανεωμένη ταυτότητα του Haralas.  Στην καμπάνια της συλλογής Φθινόπωρο / Χειμώνας 2019 – 2020 , το ιστορικό παρελθόν συνδέεται με τη σύγχρονη αισθητική, μέσα στο εμβληματικό περιβάλλον του παλαιού αεροδρομίου, που αναδεικνύει μοναδικά το  μοντέρνο ύφος της νέας συλλογής Haralas.

Για Εκείνη

Σε μια σεζόν που τα αξεσουάρ έχουν κατακτήσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, η νέα συλλογή των καταστημάτων Haralas έρχεται για να καλύψει τις καθημερινές και ιδιαίτερες ανάγκες κάθε γυναίκας.  Η συλλογή περιλαμβάνει γόβες με τετράγωνη μύτη, υποδήματα με statement διακοσμητικά στοιχεία, όπως φιόγκους & strass, cowboy boots & slouchy μποτάκια, over the knee μπότες και εντυπωσιακά snake prints, σε μια πλούσια χρωματική παλέτα.
Παράλληλα, την collection συμπληρώνουν τα απαραίτητα sneakers και τα casual & trendy φλατ σχέδια, που εξυπηρετούν τις ανάγκες των καθημερινών εμφανίσεων.

Για Εκείνον

Η masculine συλλογή των καταστημάτων Haralas περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεται ο σύγχρονος άντρας. Από τα sneakers και τα casual booties, μέχρι τα κομψά δετά και τα διαχρονικά loafers, η collection έρχεται για να ολοκληρώσει ιδανικά κάθε outfit.
Την αντρική συλλογή συνθέτουν η own label σειρά, μαζί με τα διάσημα global brands.

Haralas Stores: Nicosia Mall | Kings Avenue Mall Paphos

haralas.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!