VIRAL

Ο πρίγκιπας Harry γύρισε ένα αστείο σποτ με τον Ed Sheeran [βίντεο]

Με αφορμή τη χθεσινή Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας, ο Δούκας του Σάσεξ, γύρισε ένα βίντεο παρέα με έναν από τους διασημότερους Βρετανούς τραγουδιστές και μουσικούς: τον Ed Sheeran.

To βίντεο, θέλησε να στείλει το μήνυμα πως κανείς δεν πρέπει να υποφέρει σιωπηλά και παροτρύνει τους πάντες να ρωτούν τους άλλους γύρω τους πως είναι και αν νιώθουν καλά και να ακούν τα όσα έχουν να τους πουν, ενώ συστήνει σε όλους να αναζητούν βοήθεια όταν τη χρειάζονται.


Το βίντεο λέγεται πως πιθανά γυρίστηκε στο σπίτι του πρίγκιπα Harry και σε αυτό βλέπουμε τον 28χρονο Ed Sheeran να φτιάχνει τα μαλλιά και τα γένια του επειδή είναι ενθουσιασμένος που θα συναντήσει τον πρίγκιπα και οι δυο άντρες κάθονται σε ένα τραπέζι και μιλούν για ένα θέμα που απασχολεί πολύ τον πρίγκιπα και τον Ed.

Και ο πρίγκιπας προτείνει στον Ed να γράψει και ένα τραγούδι για αυτό, μόνο που ο Ed δείχνει να μην έχει καταλάβει πως μιλάμε για θέματα ψυχικής υγείας ενώ ο Ed νόμιζε πως η συνάντησή τους θα γίνονταν για να υπερασπιστούν τους... κοκκινομάλληδες!


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on Oct 9, 2019 at 11:57pm PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!