VIRAL

O γιος γνωστής ρεπόρτερ έκανε...εισβολή στο δελτίο ειδήσεων [βίντεο]

Τα παιδιά, είναι γνωστό πως είναι απρόβλεπτα και ο γιος γνωστής Αμερικανίδας δημοσιογράφου, έκανε εισβολή στο στούντιο την ώρα που η μαμά του έλεγε τις διεθνείς ειδήσεις και το βίντεο έγινε viral.

Η βραβευμένη με ΕΜΜΥ ρεπόρτερ του NBC News, Courtney Kube, μιλούσε χθες Τετάρτη, σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση, για τις αεροπορικές επιθέσεις και την εισβολή της Τουρκίας στη Συρία, όταν ο μόλις 4 ετών γιος της, αποφάσισε να κάνει τη δική του... εισβολή στα πλατό.


Η γνωτή ανταποκρίτρια του NBC είδε το αγοράκι και προσπάθησε να τον "περιορίσει", ενώ συνέχιζε να παρουσιάζει το ρεπορτάζ της, ωστόσο ο 4χρονος Ryan, άρχισε να φωνάζει μαμά και τότε  η ρεπόρτερ χαμογελώντας την ανάλυση σταμάτησε και είπε: «Συγγνώμη, τα παιδιά μου είναι εδώ, ζωντανή τηλεόραση!» και ο σκηνοθέτης γρήγορα έριξε στην οθόνη χάρτη της Συρίας για να τη βγάλει από τη δύσκολη θέση.

«Μερικές φορές προκύπτουν έκτακτα ενώ μεταδίδεις έκτακτες ειδήσεις», ήταν το σχόλιο του NBC που δημοσίευσε στο Τwitter το γλυκό στιγμιότυπο με τη ρεπόρτερ του, που είναι μητέρα διδύμων. 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!