VIRAL

True story: Νεαρή έφαγε το άλογό της και προκάλεσε την οργή πολλών [εικόνες]

H ανάρτηση που έκανε στο Facebook μια 18χρονη κοπέλα από τη Νορβηγία έχει προκαλέσει την οργή χιλιάδων ζωόφιλων και η έφηβη κοπέλα πλέον δέχεται μέχρι και απειλές για τη ζωή της.

Η κοπέλα λέγεται Pia Olden και την περασμένη Παρασκευή έκανε μια ανάρτηση στο Facebook αποκαλύπτοντας πως μαγείρεψε και έφαγε το άλογό της.


Η νεαρή κοπέλα, όπως αναφέρει η Daily Mail, σπουδάζει σε σχολή σεφ και παράλληλα ασχολείται με την ιππασία και πέρυσι χρειάστηκε να κάνει ευθανασία στο άλογό της, τον Drifting Speed, λόγω ασθένειας του ζώου.


Η Pia αποκάλυψε πως η οικογένειά της, εδώ και ένα χρόνο κρατούσε στην κατάψυξη στη κουζίνα του σπιτιού της, μερίδες με κρέας από το άτυχο ζώο και τώρα η Pia αποφάσισε να μαγειρέψει το κρέας και ανέβασε φωτογραφίες από το πιάτο που ετοίμασε στο Facebook γράφοντας μεταξύ άλλων: "είναι λίγο περίεργο να φάω το άλογό μου, αλλά η καρδιά του σεφ που έχω που λέει πως πρέπει να το κάνω", ενώ σε άλλο σημείο αναφέρει: "αν είναι να φάω άλογο θα φάω το δικό μου".


Το αρχικό post της Pia έγινε αμέσως viral. Μάλιστα αναδημοσιεύτηκε σε γνωστή ιστοσελίδα με viral posts και προκάλεσε χιλιάδες οργισμένα σχόλια από ζωόφιλους, ακόμα και απειλές για τη ζωή της και έτσι η Pia αναγκάστηκε να διαγράψει την αρχική ανάρτησή της.


H ίδια, μετά το σάλο που προκλήθηκε, μίλησε στη Daily Mail και είπε πως τα χειρότερα σχόλια τα δέχτηκε από γυναίκες που επίσης ασχολούνται με την ιππασία και δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως έκανε κάτι τέτοιο σε ένα άλογο, αλλά η ίδια θέλησε να υπερασπιστεί την απόφασή της λέγοντας: "σίγουρα δεν είναι προτιμότερο το κρέας να θαφτεί στο χώμα και να το φάνε τα σκουλήκια", ενώ εξήγησε πως έχοντας μεγαλώσει σε φάρμα έχει μια "ρεαλιστική" εικόνα για τα ζώα και πως το κρέας αλόγου θεωρείται "λιχουδιά" σε πολλά μέρη του κόσμου και πως το συγκεκριμένο γεύμα που ετοίμασε ήταν από τα καλύτερα που είχε φάει η οικογένειά της. 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!