VIRAL

Ο Justin Bieber βρίζει πασίγνωστη φιλοζωική οργάνωση και προκαλεί σάλο

O διάσημος τραγουδιστής δεν πρόλαβε να χαρεί τον πρόσφατο γάμο του με την Hailey Baldwin και τώρα έχει ανοίξει "πόλεμο" με γνωστή φιλοζωική εταιρεία.

Ο νεαρός pop star έχει γίνει έξαλλος με τα όσα το καταλογίζει η γνωστή φιλοζωική οργάνωση Peta και δεν το κρύβει.


Η συγκεκριμένη οργάνωση, έσπευσε να κατηγορήσει δημοσίως τον Justin Bieber πως έκανε κάτι απαράδεκτο, αφού ο σταρ (που είναι γνωστό πως αγαπά τα ζώα και έχει πολλά κατοικίδια), πριν από δυο εβδομάδες αγόρασε δύο γατάκια: τον Sushi και την Tuna.


Ο ίδιος ο σταρ ανέβασε όλο καμάρι στο Instagram βίντεο με τα νέα γατάκια του και έκτοτε, συχνά ανεβάζει φωτογραφίες με τα χαριτωμένα κατοικίδια.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on Sep 14, 2019 at 7:57pm PDT


Όμως οι φιλοζωικές οργανώσεις θύμωσαν επειδή τα συγκεκριμένα γατάκια ανήκουν σε μια πανάκριβη ράτσα και αποκάλυψαν πως ο σταρ πλήρωσε το αστρονομικό ποσό των 35.000 δολαρίων για να τα αποκτήσει.


Συγκεκριμένα εκπρόσωπος της  Peta, έκανε δηλώσεις στο περιοδικό People, όπου έλεγε πως ο σταρ θα πρέπει να ντρέπεται που ξόδεψε τόσα λεφτά για δύο γατάκια και πως θα έπρεπε ως είδωλο, να δώσει το καλό παράδειγμα και απλά να υιοθετήσει δυο απλά γατάκια από κάποιο άσυλο αδέσποτων ζώων.


Και αυτή η δήλωση έκανε έξαλλο τον Justin που μέσω social media, βρίζει δημοσίως τη συγκεκριμένη οργάνωση και λέει πως κανείς δεν έχει το δικαίωμα να του πει τι είδους γάτες του αρέσουν.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!