VIRAL

Γκάφα έκανε η Meghan Markle στη περιοδεία της και προκάλεσε πολλά σχόλια

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ, συνεχίζουν το επίσημο ταξίδι τους στη Νότιο Αφρική, έχοντας μια πλούσια καθημερινή ατζέντα γεμάτη κοινωνικές υποχρεώσεις που προωθούν κυρίως φιλανθρωπικές δράσεις, αλλά χθες η Meghan Markle, έκανε κάτι που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και όλοι μιλούν για μεγάλη γκάφα!

Η χθεσινή μέρα, ήταν η δεύτερη μέρα που οι Meghan & Harry έκαναν επίσημες εμφανίσεις στο Κέιπ Τάουν και η μέρα τους ολοκληρώθηκε με μια μεγάλη δεξίωση.


Η Meghan κατάφερε να εντυπωσιάσει και με τα δυο outfits που φόρεσε χθες (ένα λαδοπράσινο shirt dress που φόρεσε το πρωί και ένα ριγέ φόρεμα που φόρεσε στη δεξίωση) όμως έκανε και ένα... στιλιστικό λάθος που εξόργισε πολλούς.



Το διάσημο ζευγάρι χθες το πρωί επισκέφτηκε και το αρχαιότερο και μεγαλύτερο τζαμί του Κέιπ Τάουν και η Meghan φόρεσε την κλασική μουσουλμανική μαντήλα. 


Μόνο που η Meghan φόρεσε τη μαντήλα σαν να φορά ένα μαντήλι Hermes σε στιλ Grace Kelly και όχι για να καλύψει τα μαλλιά της, όπως προστάζει η μουσουλμανική παράδοση και αυτό δεν άρεσε καθόλου σε πολλούς που κατηγορούν την Meghan για έλλειψη σεβασμού.


Της θυμίζουν δε, πως άλλες διάσημες γυναίκες του Βρετανικού παλατιού, όπως η πεθερά της, η αείμνηστη Νταϊάνα και η Kate Middleton φροντίζουν, όταν χρειαστεί, να φορούν τη μαντήλα με το σωστό τρόπο.


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@royalfamily.news) on Sep 25, 2019 at 12:31am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!