VIRAL

Γνωστή YouTuber δυσφημίζει την Ελλάδα και τη Σαντορίνη [βίντεο]

Μια 18χρονη influencer των social media, που μετρά πάνω από 2.2 εκατομμύρια subscribers στο YouTube μίλησε με τα χειρότερα λόγια για την Ελλάδα και τη Σαντορίνη και περιγράφει τις 3 εβδομάδες που έκανε διακοπές στην Ελλάδα και την Ιταλία ως "εφιάλτη".

Ο λόγος για την Haley Pham, μια 18χρονη από τις ΗΠΑ, η οποία αυτό το καλοκαίρι ταξίδεψε στη Μεσόγειο και έκανε διακοπές στην Ιταλία και στην Οία της Σαντορίνης στην Ελλάδα, αλλά και στη Μήλο, ανεβάζοντας διαρκώς πόζες της στα social media. Αλλά φαίνεται πως δεν πέρασε καθόλου καλά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Haley Pham (@haleypham) on Sep 3, 2019 at 5:59am PDT

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Haley Pham (@haleypham) on Sep 7, 2019 at 8:32am PDT

Στο εκτενέστατο βίντεο που πόσταρε πριν από 4 μέρες η 18χρονη Ηaley Pham, περιγράφει ουσιαστικά πώς «έχασε» πάνω από 10.000 δολάρια στο ταξίδι που πραγματοποίησε πρόσφατα στην Ιταλία και την Ελλάδα, εξαιτίας ανόητων λαθών που έκανε η ίδια με τις κρατήσεις των αεροπορικών εισιτηρίων και των ξενοδοχείων. Όπως επισημαίνει το protothema.gr, παρόλο που παραθέτει (ομολογουμένως με ειλικρίνεια) τις αλλεπάλληλες γκάφες που έκανε με τον προγραμματισμό του ταξιδιού της, η νεαρή YouTuber δεν παραλείπει να κατηγορήσει για τις «δραματικές» τρεις εβδομάδες που πέρασε και την χώρα μας, τονίζοντας ότι λόγω της οικονομικής κρίσης δεν περνάς καλά.

«Σας συνιστώ έντονα να μην πάτε στην Ελλάδα. Όχι μόνο ζορίζονται οικονομικά, μαζί και η κυβέρνησή τους, αλλά γενικά δεν περνάς ωραία». Ειδικότερα, αναφορικά με τον δεύτερο προορισμό των διακοπών της, τη Σαντορίνη, επισημαίνει ότι «δεν έχει τίποτα να κάνεις εκεί, δεν υπάρχει παραλία, είναι απλά ένας γκρεμός». Η 18χρονη προσθέτει επίσης ότι ενοχλήθηκε από την πολυκοσμία στα σοκάκια που δεν την άφηνε να ψωνίσει, ενώ προσθέτει ότι τα τοπία εκτός της Χώρας είναι απλά επιπεδα και καθόλου όμορφα. Όπως εξηγεί στο βίντεό της η νεαρή Αμερικανίδα, περίμενε κάτι πολύ διαφορετικό, με βάση τις φωτογραφίες που είχε δει στο Instagram, γι' αυτό και απογοητεύτηκε οικτρά.

Πάντως, για την ιστορία, η επόμενη στάση του ταξιδιού της, στη Μήλο, ήταν αρκετά πιο ευχάριστη, όπως αναφέρει η ίδια.

 

 

 


 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!