VIRAL

Κάτι πρόσεξαν οι φαν του GoT στα EMMYs και έγινε χαμός στο twitter

Μπορεί η τελευταία σεζόν του Game of Thrones να καθυστέρησε πολύ την πρεμιέρα της και τελικά το φινάλε της τηλεοπτικής σειράς - φαινόμενο, να απογοήτευσε πολλούς από τους αναρίθμητους φαν της ανά τον κόσμο, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τους συντελεστές και το καστ του GoT να σαρώσει και φέτος τα βραβεία ΕΜΜΥ και να αποσπάσει και πάλι το βραβείο της καλύτερης δραματικής σειράς.

Θυμίζουμε πως όταν προβλήθηκε η τελευταία σεζόν, υπήρξαν έντονες αντιδράσεις και για τις γκάφες που έκανε η παραγωγή στα γυρίσματα, αλλά κυρίως για την εξέλιξη της πλοκής. Όμως και πάλι κατάφερε να πάρει 12 από τα συνολικά 32 βραβεία ΕΜΜΥ για τα οποία είχε προταθεί φέτος, σημειώνοντας νέο ρεκόρ και γράφοντας και πάλι ιστορία.


Και στα φετινά βραβεία EMMY όλοι οι βασικοί πρωταγωνιστές της σειράς ανέβηκαν στη σκηνή του Microsoft Theater του Λος Άντζελες και αποθεώθηκαν από το κοινό που τους χειροκροτούσε για ώρα.


Ωστόσο οι φαν του GoT αμέσως πρόσεξαν πως από τη σκηνή απουσίαζε κάποιος. Και ποιος είναι αυτός; Ο Bran Stark, δηλαδή το πρόσωπο που στο φινάλε έγινε βασιλιάς και κάθισε στο σιδερένιο θρόνο (μια εξέλιξη στη πλοκή που δεν άρεσε σε πολλούς που απαιτούσαν να ξαναγραφτεί το φινάλε του GoT).


Μάλιστα o ηθοποιός Isaac Hempstead Wright, που υποδύεται τον Bran Stark, δεν απουσίαζε από την τελετή απονομής των ΕΜΜΥ, αλλά ήταν στο κοινό και χειροκροτούσε και αυτός τους συμπρωταγωνιστές του που βρίσκονταν στη σκηνή.


Και φυσικά αμέσως έγινε χαμός στο twitter.

 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!