VIRAL

Η ομιλία της Michelle Williams στα βραβεία ΕΜΜΥ αξίζει από μόνη της βραβείο!

H χολιγουντιανή σταρ Michelle Williams ήταν μια από τις μεγάλες νικήτριες της χθεσινής λαμπερής τελετής απονομής των 71ων βραβείων ΕΜΜΥ, αλλά σήμερα όλοι τη θαυμάζουν όχι μόνο για το ταλέντο της, αλλά και για την εκπληκτική ομιλία που έκανε στη σκηνή των βραβείων.

Η ηθοποιός, ανέβηκε στη σκηνή του Microsoft Theater στο Λος Άντζελες για να παραλάβει το βραβείο της στην κατηγορία Α' γυναικείος ρόλος σε μίνι σειρά (Outstanding Lead Actress in a Limited Series) για την εκπληκτική ερμηνεία της στη σειρά Fosse/Verdon.


Και αφού αρχικά ευχαρίστησε το τηλεοπτικό δίκτυο και την εταιρεία παραγωγής για τα όσα της προσέφεραν φρόντισε να σχολιάσει με το δικό της τρόπο τις ανισότητες στη μισθοδοσία των γυναικών, στο Χόλιγουντ (και παντού) και είπε "την επόμενη φορά που μια γυναίκα και ειδικά μια έγχρωμη γυναίκα, που βγάζει 54 σεντς ενώ ένας άντρας βγάζει 1 δολάριο για την ίδια δουλειά, σας πει τι χρειάζεται για να κάνει σωστά τη δουλειά της, τότε να την ακούσετε και να την πιστέψετε. Γιατί ίσως μια μέρα να βρεθεί μπροστά σας και να σας ευχαριστεί που της δώσατε την ευκαιρία να σημειώσει επιτυχία με τα όσα της προσφέρατε και όχι παρά το εργασιακό περιβάλλον που της παρέχετε.

Και αυτά τα λόγια κάνουν το γύρο του κόσμου και ακόμα και διεθνείς οργανώσεις όπως τα Ηνωμένα Έθνη, αναπαράγουν τα λόγια της Michelle στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα υπέρ της ισότητας των δύο φύλων.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!