VIRAL

H πιο αμήχανη στιγμή στα EMMYs ήταν όταν ανέβηκαν στη σκηνή 2 Kardashians [βίντεο]

Μόνο δύο μέλη της διαβόητης οικογένειας Kardashian βρέθηκαν χθες στη λαμπερή τελετή απονομής των τηλεοπτικών βραβείων ΕΜΜΥ και τελικά οι υπόλοιπες Karadshians καλά έκαναν και δεν πήγαν γιατί αυτό που έγινε χθες στα βραβεία σίγουρα δεν θα τους άρεσε καθόλου!

Στο κόκκινο χαλί της βραδιάς της τελετής απονομής των EMMYs είδαμε μόνο τη Kim Kardashian και την ετεροθαλή αδελφή της και διάσημο μοντέλο Kendall Jenner.


Η μεν Kim εντυπωσίασε με ένα κατάμαυρο μαύρο φόρεμα, η δε Kendall φόρεσε μια θεαματική φλοράλ τουαλέτα.


Και μπορεί οι δυο αδελφές να κέρδισαν το στοίχημα του στιλ στο κόκκινο χαλί, αλλά όταν ανέβηκαν στη σκηνή των βραβείων για να ανακοινώσουν το νικητή στην κατηγορία Outstanding Reality TV, για το καλύτερο ριάλιτι της χρονιάς.


Η Kim ξεκίνησε με το να λέει πως η δική τους οικογένεια γνωρίζει από πρώτο χέρι πόσο απαιτητικό είναι για κάποιους ανθρώπους το να προβάλλεται η κανονική τους ζωή στην τηλεόραση και να είναι απλά οι εαυτοί τους και τότε η Kendall πρόσθεσε "να λένε τις ιστορίες τους χωρίς φίλτρα και χωρίς σενάρια..." και τότε το κοινό ξέσπασε στα γέλια προφανώς καθώς όλοι θεώρησαν γελοίο το να λέει κανείς πως στα ριάλιτι δεν υπάρχει "σενάριο" ή δεν είναι "στημένα".


Έκτοτε το συγκεκριμένο βίντεο έχει γίνει viral με όλους να συζητούν για την πιο αμήχανη στιγμή των βραβείων και να σχολιάζουν πως ευτυχώς τουλάχιστον κάποιες από τις Kardashians απουσίαζαν και έτσι δεν άκουσαν μια ολόκληρη αίθουσα να γελάει εις βάρος τους. 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!