VIRAL

Ο Σάκης Τανιμανίδης έστειλε νέο μήνυμα προς τους μαθητές [βίντεο]

O γνωστός παρουσιαστής Σάκης Τανιμανίδης, έχει εκατοντάδες χιλιάδες followers στα social media και πολλοί από τους είναι ακόμη μαθητές. 'Ετσι θέλησε να τους στείλει ένα μήνυμα για τη χθεσινή έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Στο βίντεο που ανέβασε στο Instagram επιστρατεύει και πάλι το χιούμορ που τον χαρακτηρίζει, αλλά φρόντισε να περάσει και ένα μήνυμα κατά του ενδοσχολικού bullying: 


"Αν δεν κάνω λάθος κάπου τώρα πρέπει να ετοιμάζεστε να πέσετε στο κρεβάτι έτσι νωρίς νωρίς για να ξυπνήστε φρέσκοι για την πρώτη ημέρα στο σχολείο. Αυτή την πρώτη ημέρα που άλλοι την περιμένετε με ανυπομονησία και άλλοι βρίζετε γιατί τέλειωσε το καλοκαίρι, όλοι όμως έχετε ένα κοινό στοιχείο, από αύριο θα περάσετε εννέα μήνες μαζί με τους φίλους σας και τους συμμαθητές σας και αυτό είναι ότι πιο σημαντικό έχει να σας προσφέρει το σχολείο όλα αυτά τα χρόνια. Επειδή κυκλοφορεί στο instagram ένα post τώρα τελευταία με ένα πολύ όμορφο μήνυμα ενάντια στο bullying και θα σας αφήσω με αυτό εδώ: Ένα παιδί που δυσκολεύεται να βρει παρέες, ένα παιδί που δεν του μιλάνε πολύ, πείτε ένα γεια, πλησιάστε το, φέρτε το στην παρέα σας, ρίξτε του ένα χαμόγελο και αν δείτε κάποιον να του κάνει τη ζωή δύσκολη, αν δείτε κάποιον να κάνει bullying σε έναν άλλο, μπείτε στη μέση, βοηθήστε, έτσι ίσως όλα τα παιδιά να έχουν μια καλύτερη σχολική χρονιά. Καλή σας αρχή και να σκίσετε!”
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sakis Tanimanidis (@sakiswp) on Sep 10, 2019 at 11:45am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!