VIRAL

Χιλιάδες λένε μπράβο στο Γιώργο Μαυρίδη για κάτι που έκανε [βίντεο]

Είναι γνωστό πως ο tattoo artist και παρουσιαστής Γιώργος Μαυρίδης λατρεύει τα ζώα και με τη σκυλίτσα του τη Μόλυ είναι πραγματικά αχώριστοι. Και τώρα ο Γιώργος Μαυρίδης απέδειξε πως έχει μεγάλη καρδιά και μας συγκίνησε με την καλή πράξη που έκανε.

Πρόσφατα το xanthinea.gr είχε αποκαλύψει μια ακόμη φρικτή περίπτωση κακοποίησης ζώου.


Ένα θηλυκό κουταβάκι μόλις 2 μηνών, είχε βρεθεί στη Ξάνθη  με κομμένο πόδι και αυτιά. Άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες είχαν βασανίσει το μικρό σκυλάκι και το είχαν πετάξει στην είσοδο οικοδομής σε πυκνοκατοικημένη περιοχή της Ξάνθης. 

Με το που έγινε γνωστή η ιστορία του άτυχου ζώου, πολλοί εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους και την επιθυμία τους να το υιοθετήσουν.


Όμως τελικά αυτός που δεν έμεινε μόνο στα λόγια αλλά έκανε και πράξη τα όσα είπε είναι ο Γιώργος Μαυρίδης, ο οποίος πήγε στην Ξάνθη και επισκέφτηκε το άτυχο ζώο (το έχουν ονομάσει Παλόμα) έχοντας πάντα μαζί του και τη Μόλυ και φρόντισε για την αποκατάσταση της υγείας του ζώου και εκεί αποφάσισε να το υιοθετήσει.

Με ένα βίντεο που τράβηξε ενώ βρίσκεται στο σκάφος του, ο Γιώργος Μαυρίδης ανακοίνωσε πως η Παλόμα είναι πλέον μέλος της δικής του οικογένειας και κάνει παρέα με τη Μόλυ του και χιλιάδες τον επαινούν για την καλή πράξη του.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!