VIRAL

O Sin Boy αποκάλεσε τον Παντελή Παντελίδη "αλκοολικό" και έγινε χαμός

Χιλιάδες παρακολούθησαν το πρόσφατο... παραλήρημα του ράπερ Sin Boy στα social media και κάποιοι έγιναν έξαλλοι με τα όσα έγραψε για τον Παντελή Παντελίδη.

Όπως έγινε γνωστό, πριν από κάποιες ώρες, ο ράπερ Sin Boy, ο δημιουργός του ΜΑΜΑ! που έγινε viral, ανακοίνωσε μέσω Instagram πως θέλει να αλλάξει το καλλιτεχνικό του ψευδώνυμο και πλέον αυτοαποκαλείται Lil Jesus. Παράλληλα είπε πως φοβάται για τη ζωή του. 

"Όλους τους καλλιτέχνες με το δικό μου ταλέντο στο τέλος τους σκοτώνουν. Γι’ αυτό θα το αλλάξω σε Lil Jesus για να δώσω ελπίδα ότι υπάρχει καλλιτέχνης στην μουσική βιομηχανία που τα κατάφερε χωρίς να χρειαστεί να στερηθεί τη ζωή του" έγραψε στο Instagram ο Sin Boy.


Και για να επιβεβαιώσει τους... ισχυρισμούς τους πως τους ταλαντούχους τους... σκοτώνουν, ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες από διάσημους τραγουδιστές και ράπερ (Tupac, Nipsey Hussle, Michael Jackson κ.ά.) που έχασαν νωρίς της ζωή τους και μεταξύ αυτών ήταν και ο Παντελής Παντελίδης.

Όμως ο Sin Boy δεν έμεινε εκεί και σε Instagram Story ανέβασε μια ακόμη φωτογραφία του Παντελίδη γράφοντας:  "Ο αλκοολικός που εντελώς κατά τύχη πέθανε επειδή τράκαρε μεθυσμένος". 


Αυτή η ατάκα, αλλά και το όλο παραλήρημα του Sin Boy έχει προκαλέσει βροχή από αρνητικά σχόλια στο Διαδίκτυο.


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lil Jesus (@isyourboysinboy) on Sep 6, 2019 at 9:40am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!