VIRAL

Η Jennifer Lopez με μόλις 12 λέξεις "έθαψε" 6 πασίγνωστες σταρ; [βίντεο]

Στα 50 της χρόνια η Lopez παραμένει κουκλάρα, ετοιμάζεται να παντρευτεί τον Alex Rodriguez, έχει αποκτήσει δυο παιδιά και η καριέρα της στο τραγούδι, την τηλεόραση και το σινεμά συνεχίζει να απογειώνεται, οπότε κάπου είναι λογικό να αισθάνεται μεγάλη αυτοπεποίθηση και να θεωρεί πως μπορεί να λέει ό,τι ακριβώς σκέφτεται. Ακόμα και αν αυτό σημαίνει πως... θάβει διάσημες συναδέλφους της!

Τις τελευταίες ώρες έχει γίνει viral στα social media, ένα βίντεο που γύρισε η Lopez, μαζί με τις συμπρωταγωνίστριες της στη νέα ταινία Hustlers.


H Lopez μαζί με τις Constance Wu, Cardi B, Keke Palmer και Lili Reinhart, γύρισαν ένα βίντεο για λογαριασμό του Buzzfeed, στο οποίο με χιουμοριστική διάθεση απαντούσαν σε διάφορες ερωτήσεις.


Το βίντεο έχει διάρκεια 4 λεπτά και 30 δευτερόλεπτα και ακούγονται πολλές αστείες ατάκες, βλέπουμε πολλές γκριμάτσες κ.λπ.


Ωστόσο όλοι έχουν "κολλήσει" με αυτό που ξεστομίζει η Jennifer Lopez μετά το πρώτο λεπτό (1:42 για την ακρίβεια).


Η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός, καλείται να απαντήσει στην ακόλουθη ερώτηση: "Ποια από τις ακόλουθες έχει κάνει την καλύτερη εμφάνιση σε κόκκινο χαλί: Beyoncé, Rihanna, Lady Gaga, Taylor Swift, Mariah Carey ή Nicki Minaj;" και οι συντάκτες του Buzzfeed, της έδειξαν και κάποιες φωτογραφίες τους, από το Met Gala και απονομές βραβείων.


Και η Lopez χωρίς να το σκεφτεί καθόλου απάντησε: "Ειλικρινά δεν μου αρέσει καμιά. Αυτές δεν είναι οι καλύτερες εμφανίσεις τους".

 

 

Αμέσως έγινε χαμός στα social media, αφού πολλοί θεωρούν πως η Lopez, χωρίς δεύτερη σκέψη, έθαψε σχεδόν σύσσωμη την αμερικανική σόουμπιζ και άλλοι άρχιζαν να κράζουν την Lopez πως είναι εγωπαθής καθώς πιστεύει πως η ίδια είναι η απόλυτη ιέρεια του στυλ.

Ωστόσο υπάρχουν και μερικοί πιο... ψύχραιμοι, που θυμίζουν πως η Lopez γνωρίζεται προσωπικά σχεδόν και με τις 6 αυτές διάσημες γυναίκες, και κάποιες από αυτές είναι φίλες της, οπότε ίσως η JLo απλά μίλησε με ειλικρίνεια για τα συγκεκριμένα looks που της έδειξαν και όχι γενικά για το στυλ των συγκεκριμένων σταρ.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!