VIRAL

Ρεζίλι έγινε αυτή η travel blogger - Κάποιοι εντόπισαν πως "κορόιδευε" τους πάντες

Είναι γνωστή travel blogger και influencer, που μετρά μερικές εκατοντάδες χιλιάδες followers στο Instagram όπου και ανεβάζει διαρκώς πόζες της από εξορμήσεις σε μαγευτικά τοπία ανά τον κόσμο. Αλλά μήπως αυτά τα τοπία δεν είναι τόσο μαγευτικά;

Ο λόγος για την Tupi Saravia, που κατάγεται από την Αργεντινή (έδρα της είναι το Μπουένος Άιρες) αλλά ταξιδεύει ανά το κόσμο ως travel blogger.


Όμως πρόσφατα η Tupi δέχεται τα πυρά πολλών και έχει γίνει ρεζίλι στα social media, αφού κάποιοι χρήστες του Διαδικτύου παρατήρησαν πως σε κάποιες φωτογραφίες από τα ταξίδια της υπάρχουν πάντα τα ίδια σύννεφα στον ουρανό, είτε αυτή βρίσκεται στην Ιταλία, είτε στην Ταϊλάνδη!



Η ίδια παραδέχτηκε πως χρησιμοποιεί photoshop για να αλλάξει το φόντο στις φωτογραφίες της, αν η κάμερα της δεν... πιάσει τα σύννεφα,  και πως επέλεξε αυτά τα σύννεφα γιατί απλά της αρέσουν.


Επίσης είπε πως δεν θεωρεί πως κοροϊδεύει κανέναν από τους followers της, αφού η ίδια έχει πει πως δεν είναι αρνητική στο να ρετουσάρει κανείς τις φωτογραφίες του και πως μάλιστα μέσω social media η ίδια έχει δώσει συμβουλές σε followers της για το πως να ρετουσάρουν μόνοι τους τις φωτογραφίες τους.


Ωστόσο οι περισσότεροι δεν βρήκαν επαρκείς τις εξηγήσεις της και συνεχίζουν να την... κράζουν στο Διαδίκτυο επειδή παρουσιάζει μια "ψεύτικη" πραγματικότητα.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!