VIRAL

Κατηγορούν γνωστή Ελληνίδα "influencer" πως κακοποιεί το γιο της

Μια Ελληνίδα fashion blogger, που μετρά πάνω από 190 χιλιάδες followers στο Instagram, δέχεται τα πυρά του πρώην συντρόφου της, που την κατηγορεί για κακοποίηση του παιδιού που έχουν αποκτήσει μαζί, με αφορμή ένα βίντεο που ανέβηκε (και μετά διεγράφη) από τα social media.

O λόγος για τη Ζήνα Χαρκοπλιά, η οποία πριν από δύο χρόνια απέκτησε με τον τότε σύντροφο της ένα γιο. Το marymary.gr, αναφέρει πως σήμερα η Ζήνα Χαρκοπλιά ζει με τον νυν σύντροφο της στην Ισπανία και πριν από μερικές ημέρες ανέβασε στο instagram ένα βίντεο μάλλον κατά λάθος, στο οποίο φαινόταν ο 2χρονος γιος της να δέχεται χτυπήματα στο κεφάλι από έναν άνδρα που, σύμφωνα με τον πατέρα του παιδιού, είναι ο τωρινός σύντροφός της fashion blogger.

Ο Αλέ­ξανδρος Μανωλόπουλος, ο πατέρας του παιδιού, προσέφυγε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας καταθέτοντας μήνυση κατά της 32χρονης μητέρας και του Ισπανού συντρόφου της, ζητώντας να ληφθούν άμεσα μέτρα για την προστασία του γιου του.

«Μόλις χθες στο Instagram της αναφε­ρόμενης αναρτήθηκε ένα ανατριχια­στικό οπτικοακουστικό υλικό, όπου το παιδί 2 ετών βασανίζεται με άσκη­ση σωματικής βίας με δράστη τον αλ­λοδαπό ερωτικό σύντροφο της ανα­φερόμενης. 

Στο βίντεο, διάρκειας λίγων δευτερολέπτων που αναρτήθηκε από την αναφερόμε­νη -προφανώς εκ παραδρομής, κα­θώς αμέσως μετά την ανάρτηση δι­εγράφη και όλως τυχαίως πρόλαβα να το καταγράψω- φαίνεται το παιδί να κλαίει, καθώς με αυταρχικό τρό­πο στα ισπανικά τού επιβάλλεται από τον συμβίο της αναφερόμενης να πει τη λέξη SI («ναι» στα ισπανικά) και όσο το παιδί δεν αποκρίνεται δέχεται πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι κατά τα οποία καταγράφεται και ο ήχος που παράγει το κρανίο του παιδιού» τονίζει ο Αλέξανδρος Μανωλόπουλος, επισημαίνοντας ότι «η επικινδυνότητα των χτυπημάτων στο κρανίο του ανηλίκου στη βρεφική ηλικία είναι αυτονόητη».

Όπως ση­μειώνει ο πατέρας του αγοριού που αγωνιά για τις βιαιοπραγίες σε βάρος του, «εάν το απόσπασμα αυτό αναρ­τήθηκε από τον αλλοδαπό σύντροφο της αναφερόμενης εκ λάθους, δεν θέ­λω καν να διανοηθώ τι μπορεί να συμ­βαίνει στο τέκνο μου καθημερινά», αναφέρει χαρακτηρι­στικά, μεταξύ άλλων, ο πατέρας του παιδιού στην έγκληση του, περιγράφοντας το περι­εχόμενο του βίντεο, το οποίο προσκόμισε στις εισαγγελικές Αρχές.

Η ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου που εκπροσωπεί τον πατέρα του παιδιού.

 

Γνωστό δικηγορικό γραφείο έχει αναλάβει την υπόθεση και το mononews.gr δημοσιεύει την ανακοίνωση που έβγαλε για το περιστατικό

«Λάβαμε σήμερα 20-08-2019 από τον εντολέα μας Αλέξανδρο Μανωλόπουλο οπτικοακουστικό υλικό το οποίο δημοσίευσε η πρώην σύντροφός του Ζωή Χαρκοπλιά, γνωστή και ως Zina Charkoplia, στον επαγγελματικό της λογαριασμό κοινωνικής δικτύωσης instagram «zinafashionvibe – Zina Charkoplia – Tough Cookie» στο οποίο εμφανίζεται άγνωστο αλλοδαπό άτομο να βιοπραγεί κατά του βρέφους – κοινού τέκνου του εντολέα μας με την ανωτέρω κυρία. Το άτομο αυτό πιθανολογείται από τον εντολέα μας ότι είναι ο ερωτικός της σύντροφος Jordi Guell Recasens.

Καταθέσαμε άμεσα έγκληση για τα ανωτέρω αδικήματα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών η οποία έχει αρμοδιότητα κατά τα άρθρα 6 και 7 του νέου Ποινικού Κώδικα ώστε να ασκηθεί άμεσα δίωξη κατά των ανωτέρω για τις αναφερόμενες επαίσχυντες πράξεις.

Για την υπόθεση θα ενημερωθεί άμεσα και η Εισαγγελία Ανηλίκων ώστε να πράξει τα δέοντα αναφορικά με την αρμοδιότητά της στην Ελλάδα.

Επισημαίνουμε ότι οι ανωτέρω εγκληματικές πράξεις έλαβαν χώρα κατά τις διακοπές στις οποίες βρίσκεται η κυρία Χαρκοπλιά με τον Ισπανό σύντροφό της, παραβιάζοντας την επικοινωνία του βρέφους με τον πατέρα- εντολέα μας, ο οποίος μετέβη σύμφωνα με την απόφαση του Πρωτοδικείου Θήβας στην Βαρκελώνη ώστε να έχει την καθορισμένη με το παιδί επικοινωνία, αλλά ουδέποτε του παραδόθηκε το παιδί.

Αντιθέτως, σημειώθηκαν και αναρτήθηκαν (!) οι ανωτέρω πράξεις. Πιθανολογείται ότι οι πράξεις που φαίνονται στο οπτικοακουστικό υλικό έλαβαν χώρα και αναρτήθηκαν ως μέσο (νοσηρής) χλεύης προς τον εντολέα μας.

Το δικηγορικό γραφείο μας έχει απόλυτη εμπιστοσύνη ότι οι Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών θα κινηθεί ταχύτατα για την προστασία του βρέφους».

 

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!