VIRAL

Μεγάλη γκάφα έκανε ο John Travolta στα MTV VMAs [βίντεο]

Ο χολιγουντιανός σταρ John Travolta, ήταν ένας από τους λαμπερούς καλεσμένους της χθεσινής λαμπερής τελετής απονομής των Video Music Awards (VMAs) του MTV και άθελά του έγινε ο πρωταγωνιστής της βραδιάς χάρη στη μεγάλη γκάφα που έκανε.

Ο 65χρονος σταρ, κλήθηκε να παραδώσει το βραβείο για το καλύτερο βίντεο της χρονιάς (ένα από τα πιο σημαντικά βραβεία της βραδιάς) και ανέβηκε στη σκηνή για να ανακοινώσει το νικητή.


Τελικά h Queen Latifah ανακοίνωσε πως το βραβείο το κέρδισε η pop star Taylor Swift, που είναι μια από τις πλουσιότερες και διασημότερες τραγουδίστριες του πλανήτη. Το βραβείο το κέρδισε το βίντεο του τραγουδιού  "You Need to Calm Down" στο οποίο συμμετέχουν πολλές drag queens.


Όμως ο Travolta μάλλον δεν ήξερε ποια είναι η Swift ή απλά... μπερδεύτηκε, γιατί αρχικά πήγε να παραδώσει το βραβείο στην drag queen Jade Jolie (το κανονικό όνομά της είναι Josh Green, αλλά έγινε διάσημη με αυτό το γυναικείο όνομα σε τηλεοπτικό σόου) αφού η συγκεκριμένη drag queen ανέβηκε στη σκηνή μαζί με την Taylor  (και άλλες drag queens που εμφανίζονται στο βίντεο που πήρε το βραβείο) και ήταν ντυμένη σαν την Τaylor.


Φυσικά η γκάφα του Travolta δεν πέρασε απαρατήρητη και αμέσως έγινε χαμός στο twitter


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!