VIRAL

O Ryan Reynolds διάλεξε τις χειρότερες πόζες της συζύγου του και σκόρπισε το γέλιο

Χθες η λαμπερή χολιγουντιανή σταρ Blake Lively γιόρτασε τα 32α γενέθλιά της και τις πιο περίεργες ευχές τις δέχτηκε από το σύζυγό της και διάσημο ηθοποιό Ryan Reynolds, που για μια ακόμη φορά, έκανε ένα επικό τρολάρισμα στην Blake, η οποία σίγουρα σύντομα θα... ανταποδώσει.

Άλλωστε είναι γνωστό πως το συγκεκριμένο διάσημο ζευγάρι, διαθέτει πολύ χιούμορ και οι δυο τους συχνά πειράζουν ο ένας τον άλλο δημοσίως μέσω social media..


Τώρα ο πρωταγωνιστής των ταινιών Deadpool, ανέβασε στο Instagram, μια σειρά από φωτογραφίες της συζύγου του, για να της ευχηθεί χρόνια πολλά. 


Μόνο που φρόντισε σε όλες (μα ΌΛΕΣ!) τι πόζες η Blake (που είναι κουκλάρα) να δείχνει είτε άσχημη, είτε να έχει τα μάτια της κλειστά και γενικά διάλεξε τις πιο κακές φωτογραφίες της διάσημης συζύγου του, η οποία είναι έγκυος και σύντομα θα φέρει στον κόσμο το τρίτο τους παιδί (ήδη έχουν αποκτήσεις δυο κορούλες).


Δείτε την αστεία ανάρτηση του Ryan Reynolds και πατήστε το βελάκι για να δείτε όλες τις "κακές φωτογραφίες" που διάλεξε.


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Birthday, @blakelively.

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds) on Aug 25, 2019 at 9:30am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!