VIRAL

Νέα γκάφα των Kardashians: Με photoshop απέκτησαν ένα ακόμη δάχτυλο!

Είναι αμέτρητες οι φορές που ένα μέλος της οικογένειας Kardashian έχει κατηγορηθεί πως χρησιμοποιεί phtoshop, φίλτρα και κάθε είδους ρετούς για να βελτιώσει την εμφάνιση του σε κάποιες από τις πόζες που ανεβάζουν όλες οι διαβόητες αδελφές στα social media, αλλά τώρα έκαναν και πάλι μεγάλη γκάφα με το πολύ photoshop.

Αυτό το διάστημα, η Kim Kardashian ενώνει τις δυνάμεις της με την μικρότερη αδελφή της Kylie Jenner (η οποία έχει εξελιχθεί σε μεγιστάνα των καλλυντικών και έχει ήδη γίνει δισεκατομμυριούχος στα 22 της χρόνια) και μαζί λανσάρουν τρία νέα αρώματα που θα κυκλοφορήσουν από το brand αρωμάτων της Kim Kardashian KKW Fragrance.


Φυσικά για να προμοτάρουν  τη συνεργασία τους, οι δύο αδελφές έκαναν μια νέα κοινή φωτογράφηση όπου κρατούν στα χέρια τους τα μπουκαλάκια με τα νέα αρώματα, που έχουν σχήμα χειλιών. Και φυσικά και οι δυο δείχνουν κουκλάρες και σέξι.


Μόνο που κάποιοι αετομάτηδες παρατήρησαν πως κάτι δεν πάει καλά σε μια κοινή πόζα της Kim και της Kylie.



Συγκεκριμένα παρατήρησαν πως σε αυτή τη φωτογραφία η Kim έχει έξι δάχτυλα στο γυμνό πόδι της και αμέσως έγινε χαμός από ειρωνικά σχόλια για την... εξαδάχτυλη Kim!


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!