VIRAL

Χιλιάδες αποκαλούν υποκριτές τους Meghan & Harry - Τι προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων;

Χαμός γίνεται τις τελευταίες μέρες στα social media με χιλιάδες (όχι μόνο Βρετανούς) να κριτικάρουν έντονα το Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσεξ και να να τους αποκαλούν υποκριτές.


Αφορμή για να ξεσπάσει η θύελλα αντιδράσεων, στάθηκε ένα δημοσίευμα της εφημερίδας Sun.


Η Sun δημοσίευσε φωτογραφίες που έδειχναν πως οι Meghan & Harry μαζί με το γιο τους Archie επιβιβάστηκαν σε ιδιωτικό τζετ (ένα 12θέσιο Τσένα) για να μεταβούν στη Νίκαια της Γαλλίας για διακοπές στη γαλλική Ριβιέρα.


Αυτό έγινε μόλις λίγες μέρες μετά το ταξίδι - αστραπή (και πάλι με ιδιωτικό τζετ) που έκανε το διάσημο ζευγάρι στην Ίμπιζα.


Η Sun επεσήμανε πως το ζευγάρι έκανε μέσα σε μόλις 8 μέρες 3 πτήσεις με ιδιωτικό τζετ κάτι απολύτως επιζήμιο για το περιβάλλον, αφού το αποτύπωμα άνθρακα (ανά άτομο) μιας τέτοιας πτήσης, είναι σχεδόν 7πλάσιο από αυτό μιας εμπορικής πτήσης.


Παράλληλα τόνιζε πως υοπήρχαν τουλάχιστον 20 προγραμματισμένες εμπορικές πτήσεις από Αγγλία για Νίκαια εκείνη την ημέρα και πως το κόστος για την ενοικίαση ιδιωτικού αεροσκάφους ξεπερνά τις 20.000 λίρες.


Αυτές οι αποκαλύψεις προκάλεσαν την οργή πολλών, αφού οι Meghan & Harry υποτίθεται πως μάχονται υπέρ του πλανήτη και διαρκώς στέλνουν οικολογικά μηνύματα. Θυμίζουμε πως μόλις πριν από λίγο καιρό ο Harry είπε πως θέλει να αποκτήσει μόνο δύο, το πολύ, παιδιά, για να μην επιβαρύνει τον πλανήτη, ενώ και οι δυο στο πλαίσιο της φιλανθρωπικής δράσης τους χρηματοδοτούν και συνεργάζονται και με οικολογικές οργανώσεις.


Μεταξύ αυτών που εξοργίστηκαν, με το διάσημο ζευγάρι είναι χιλιάδες οικολόγοι αλλά και Βρετανοί φορολογούμενοι που βρίζουν το διάσημο ζευγάρι στα social media και το κατηγορούν για υποκρισία, αλλά και για έπαρση και κατασπατάληση χρημάτων.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!