VIRAL

Αυτός ο σκύλος στη Ναύπακτο έχει συγκινήσει τους πάντες [βίντεο]

Κανείς δεν έχει ξεχάσει το Χάτσικο, τον πιστό σκύλο που για χρόνια περίμενε καρτερικά, σε σταθμό του Τόκιο στην Ιαπωνία, να δει το αφεντικό του, που όμως είχε πεθάνει. Και τώρα αποκαλούν "Έλληνα Χάτσικο" ένα σκύλο στην περιοχή Γαβρολίμνη, κοντά στη Ναύπακτο, καθώς ο σκύλος πλέον ζει μόνιμα στο σημείο όπου σκοτώθηκε το αφεντικό του.

Σύμφωνα με το nafpaktianews.gr, το αφεντικό του "Έλληνα Χάτσικο", είναι ο 40χρονος Χάρης, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο στην παλαιά περιφερειακή οδό στον ποταμό Εύηνο πριν από ενάμιση περίπου χρόνο. Μάλιστα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, λίγο νωρίτερα είχε χάσει τη ζωή του σε τροχαίο και ο αδερφός του.


Οι κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν πως ο σκύλος του 40χρονου βρέθηκε στο σημείο του δυστυχήματος, 12 χιλιόμετρα από το σπίτι του άνδρα και έκτοτε παραμένει εκεί. Εδώ και ενάμιση χρόνο και παρά τις προσπάθειες κάποιων να τον φιλοξενήσουν, ο σκύλος επιστρέφει στο σημείο του δυστυχήματος.

Οι άνθρωποι που μένουν στην γύρω περιοχή φροντίζουν να του πηγαίνουν νερό και τροφή, ενώ δείχνουν ιδιαίτερα συγκινημένοι από την επιμονή του να βρίσκεται πλάι στο αφεντικό του.


Το τοπικό μέσο Nafpaktianews.gr κατέγραψε τον σκύλο που επιμένει να στέκεται πλάι στο εικόνισμα που στήθηκε στην άκρη του δρόμου μετά τον τραγικό θάνατό του.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!