VIRAL

Το νέο άγαλμα της Melania Trump είναι ξύλινο και δεν θυμίζει καθόλου τη Melania

Στη Σλοβενία, τη χώρα από την οποία κατάγεται η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, έγιναν τα αποκαλυπτήρια ενός νέου αγάλματος, που υποτίθεται πως απεικονίζει τη Melania Trump, αλλά πολλοί δεν το βρίσκουν και τόσο... καλό.

Το άγαλμα το δημιούργησε ο Αμερικανός καλλιτέχνης που έχει έδρα το Βερολίνο Brad Downey, που συνεργάστηκε με τον Ales Zupevc, έναν folk artist που με ένα πριόνι έφτιαξε το άγαλμα στον κορμό ενός δέντρου και συγκεκριμένα μιας μεγάλης φλαμουριάς που βρίσκονταν σε ένα λιβάδι, στις όχθες του ποταμού Sava, κοντά στο χωριό Rozno. 



Φυσικά δεν υπάρχει και μεγάλη φυσική ομοιότητα με την Melania και αυτό δεν πέρασε ασχολίαστο στα social media όπου γίνεται χαμός.


Μάλιστα κάποιοι αναρωτιούνται πως θα αντιδράσει η ίδια η Melania άμα δει αυτό το άγαλμα.


Πάντως ο καλλιτέχνης που σχεδίασε το έργο, αυτό το διάστημα κάνει μια έκθεση στη Λιουμπλιάνα και υποτίθεται πως το άγαλμα της Melania αποτελεί μέρος αυτής της έκθεσης, ωστόσο το ενημερωτικό φυλλάδιο της έκθεσης, αφήνει να εννοηθεί πως ίσως πρόκειται για φάρσα αφού αναφέρει "ίσως προσπαθούμε παθιασμένα να βγάλουμε νόημα από πράγματα που απλά είναι φάρσες".


Να σημειωθεί πως στη Σλοβενία η Melania θεωρείται ίνδαλμα αφού κατάφερε να φύγει από μια φτωχική ζωή και να γίνει Πρώτη Κυρία και το άγαλμα ήδη έγινε πόλος έλξης για τουρίστες.
 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!